به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام رئوفی، در یازدهمین همایش تلاشگران عرصه امر به معروف و نهی از منکر که در سالن اجتماعات جامعه مدرسین حوزه برگزار شد، با بیان این که حرم حضرت معصومه(س) خط مقدم گسترش فرهنگ اسلامی در استان قم است، اظهار داشت: تمام گروه های امر به معروف و نهی از منکر بر محوریت حرم کریمه اهلبیت(ع) فعالیت دارند.
وی با اشاره به تهاجم فرهنگی دشمن، تصریح کرد: استان قم به عنوان مرکز تشیع نیز از این حمله ها بی نصیب نمانده است و دشمنان برای انحراف فرهنگ اسلامی نقشه های شومی در سر دارند.
مسئول واحد ارشاد حرم مطهر حضرت معصومه(س) با تاکید بر اینکه مبادی های ورودی حرم کریمه اهل بیت(ع) با پدیده نوظهور خانم های بدحجاب مواجه شده است، خاطرنشان کرد: مواجه شدن واحد ارشاد خواهران با خانم های آرایش کرده، کار سهلی نیست و باید بپذیریم امر به معروف بسیار سخت است.
حجت الاسلام رئوفی با تاکید بر این که بسیاری از خانم های آرایش کرده زائر هستند و از شهرستان های مختلف به قم سفر می کنند، تصریح کرد: ما وظیفه داریم تا این خانم ها وارد حرم نشوند و با سیاست مدبرانه با آن ها ارتباط برقرار کنیم.
وی با بیان این که نصیحت و توصیه ها را با زبان دینی، علمی و فقهی برای افراد توضیح می دهیم، ابراز داشت: کارگروه فرهنگی تعیین مصادیق امر به معروف در حرم مطهر حضرت معصومه(س) تشکیل شده است.
مسئول واحد ارشاد حرم حضرت معصومه(س) با تاکید بر اینکه در این کارگروه 300 مصداق منکر و معروف احصا و اولویت بندی شد، تصریح کرد: امروز آمران به معروف باید تخصصی کار کنند؛ زیرا روش های غیرتخصصی راه به جایی نمی برد.
حجت الاسلام رئوفی با اشاره به این که باید به نحوه شایسته و با اقدامات تخصصی، با کسانی که حجاب را تحت تاثیر قرار دادند ارتباط برقرار کرد، خاطرنشان کرد: در استان قم برای توسعه فضای تذکر لسانی باید اقدامات جدی تری صورت گیرد.
وی با بیان این که به خادمان واحد ارشاد حرم کریمه اهل بیت(ع) سیاست ها و نحوه بیان نوع تذکر، آموزش داده شده است، ابراز داشت: در حرم حضرت معصومه(ع) فقط تذکر لسانی صورت می گیرد.
مسئول واحد ارشاد حرم حضرت معصومه(س) تصریح کرد: فضای جامعه با کمبود محبت ارشادی و ناصحی مواجه است.
حجت الاسلام رئوفی با بیان اینکه در مبادی ورودی حرم حضرت معصومه(س) 532 خادم خواهر فعالیت دارند، خاطرنشان کرد: بیش از 150 نفر از خادمان خواهر مبلغه و مجتهده هستند.
وی با اشاره به این که 471 خادم برادر نیز در مبادی ورودی حرم کریمه اهل بیت(ع) اقدام به راهنمایی و ارشاد می کنند، افزود: از این تعداد 130نفر روحانی و اکثریت نیز دارای دکترا، کارشناسی ارشد و کارشناسی هستند که فضای فرهنگی حرم مطهر را به نحوه شایسته اداره می کنند.
مسئول واحد ارشاد حرم حضرت معصومه(س) با تاکید بر این که با دو سال فعالیت و برگزاری 70 جلسه، چشم انداز و سند راهبردی واحد ارشاد حرم مطهر تدوین شد، خاطرنشان کرد: همچنین کارگروه ارتباط و اطلاع رسانی در این واحد فعالیت دارند.
حجت الاسلام رئوفی با اشاره به این که بر اساس سیاست جدید آستان مقدس، خیابان های اطراف حرم مطهر حضرت معصومه(س) تحت پوشش واحد ارشاد قرار خواهند گرفت، ابراز داشت: باید به فضای اطراف حرم مطهر رسیدگی شود؛ چرا که نگاه های مسوم و غیرمسموم افزایش پیدا کرده است.
وی با تاکید بر این که از سمت پارکینگ ها حجم بسیاری از افراد بدحجاب وارد فضای حرم مطهر می شوند، اظهار داشت: امروز می طلبد تمامی گروه های آمر به معروف به صورت کارشناسانه و با هدف پنج ساله، از فضای معنوی استان با توجه به تعرض دشمنان، حراست و حفاظت کنند.
انتهای پیام/