حجت الاسلام سید حمید جزایری، در همین رابطه به خبرنگار ما گفت: حضور در نمایشگاه قرآن به همراه خانواده از چند منظر دارای اهمیت است، نخست اینکه حضور اعضای خانواده در کنار هم در یک محیط اجتماعی قرآنی موجب ایجاد انس و الفت بین آنها میشود.
وی افزود: از نگاه دیگر، آشنایی اعضای خانواده به خصوص کودکان و نوجوانان با این فضا است که موجب میشود زمینه گرایش آنها به قرآن و معنویت ایجاد شود.
*تقدیر از ابتکارات تفسیری
خانم غفاری، نیز درباره بخش حوزوی گفت: کتابها و تفسیرهای قرآنی، همگی خوب بودند، اما بخش تفسیری که قرآن را به 365 بخش تقسیم کرده بود و با 20 دقیقه زمان میتوان هر روز تفسیر را بخوانیم و در نتیجه در طول سال یک دوره تفسیر مطالعه میشود، کار بسیار ارزشمندی است.
*بخشی جذاب برای خانوادهها
وی افزود: همچنین بخشی که آیات قرآن را درباره جنین و شکل گیری آن در رحم مادر به شکل تصویری با الهام از آیات قرآن به وجود آمده که انسان احساس میکند، در عالم دیگری است و به نظر من این بخش از همه بخش ها جذاب تر و در عین حال شلوغتر بود.
*تنوع تولیدات
حجتالاسلام سید مهدی برهانی نیز گفت : یکی از ویژگیهای نمایشگاه امسال تنوع تولیدات و سطح ارایه محصولات قرآنی بود که نسبت به سالهای پیش بسیار افزایش داشته است.
وی تاکید کرد: به شکل خاص، نرمافزارهای قرآنی که برای کودکان و نوجوانان ساخته شدهاند، تا آنها مفاهیم قرآنی را از کودکی فراگیرند به خوبی ارایه شده و از این نظر امکانات زیادی برای بازدیدکنندگان در نظر گرفته شده است.
*از فعالیتهای موازی پرهیز شود
حجت الاسلام محمد سعیدی، نیز با اشاره به طیف گسترده بازدیدکنندگان بیست و یکمین نمایشگاه بینالمللی قرآن گفت: ارتقای معنوی نمایشگاه به خوبی مشخص است به خصوص آنکه بازدیدکنندگان نمایشگاه به شکل هدفمند اقدام به بازدید از غرفهها میکنند.
وی با اشاره به فعالیتهای همسانی که در برخی غرفهها انجام میشود، پیشنهاد داد: به نظر میرسد، بهتر است با یک نظارت عالی، موازی کاریهای ارایه شده در نمایشگاه در یک جا تجمیع شوند تا به این ترتیب همه انرژی و نشاطی که در غرفه های متعدد پخش شده است، یکجا تجمیع شود.
حجت الاسلام سعیدی توضیح داد: با تجمیع چنین فعالیتهایی که اکنون در سراسر نمایشگاه پراکنده است در یکجا به خوبی عظمت حجم گسترده فعالیتها عیان میشود و بازدید کنندگان از میزان فعالیتهای ارایه شده به خوبی آگاه میشوند.
*اطلاعرسانی ضعیف است
خانم سعیدی از اعضا خانواده حوزویان نیز به خبرنگار ما گفت: در غرفه های حوزه به نظرم بخش مشاوره از همه جذابتر بود، امابه طور کلی تبلیغات و اطلاع رسانی غرفه های حوزه نسبت به دیگر بخش ها بسیار کم است و به ویژه صداوسیما در معرفی این غرفه ها کم کاری می کند. از رسانه های دیگر هم انتظار بیشتری می رود. با توجه به زحماتی که برای این غرفه ها کشیده شده به نظرم بار کارهای رسانهای به نوعی مخاطبان را برای پیدا کردن و بازدید از این غرفه ها راهنمایی نمود.
وی درباره دیگربخشهای نمایشگاه گفت: کارگاه کودک و نوجوان تبیان که احکام را با بازی و کاردستی و بازی با شن و جدول و پازل های مختلف به کودکان آموزش میدهد بسیار جذاب هستند .
خانم نجاریان نیز در باره غرفه ها با بیان این که از قدیم با غرفه های حوزه آشنا بوده وخواهران مشاور را از نزدیک می شناسد گفت:کتا ب های ارائه شده در غرفه های حوزه همگی خوب و با ترجمه ها ی روان هستند و تفسیرهایش نیز مناسب است.