جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

رسالت حوزه‌های علمیه در عرصه آموزش و عمل دین‌مدارانه آن قدر اهمیت دارد که اگر همه فعالیت‌های خود را تعطیل کنیم و تمام توجه خود را معطوف همین کار کنیم، نه تنها کشور ضرری نکرده است، بلکه نافع آن نیز هست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، دکتر عباس مقتدایی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در بازدید از غرفه های بخش حوزوی بیست و یکمین نمایشگاه قرآن گفت: حرکت پر شتاب حوزه های علمیه در ارایه مفاهیم دینی به خوبی محسوس و قابل توجه است و به نظر می رسد، رسالتی که انقلاب اسلامی بر دوش حوزه های علمیه گذاشته از سوی حوزه ها مورد توجه جدی قرار گرفته است.

دکتر عباس مقتدایی، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: اکنون در برهه ای از زمان به سر می بریم که ضرورت نگاه به بیرون کشور به خصوص پس از تحولات کشورهای اسلامی و پدیده بیداری اسلامی به طور کامل محسوس و قابل لمس است و این نتیجه کارهای است که در گذشته انجام شده و اکنون در حال به بار نشستن و ثمر دادن است.

 سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت : به نظر می رسد امروز حوزه های علمیه هم در سطح داخل کشور و هم در عرصه جهانی رسالت ویژه ای بر عهده دارند  که البته با توجه به فعالیت های انجام شده ، به خوبی از عهده انجام این رسالت برآمده اند.

دکتر مقتدایی افزود : توجه به این نکته ضروری است که بخش عظیمی از فعالیت حوزه های علمیه منعطف به پرورش نیروی انسانی و تکمیل زیرساخت های لازم  است و توجهی که در حوزه های علمیه به این امر می شود می تواند نوید ثمرات بسیار بزرگ تری در سال های آینده باشد.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: به نظر می رسد در سال های آینده تاثیرگذاری حوزه های علمیه بر روند نظام سازی های مبنتی بر دین و اندیشه اسلامی روند افزایشی مثبتی داشته باشد وتوجه عمومی تام به علوم انسانی اسلامی، جایگزین کمترین توجه به اندیشه های سکولاریستی و لیبرالیستی در داخل و خارج کشور شود.

دکتر مقتدایی گفت: رسالت حوزه های علمیه در عرصه آموزش و عمل دین مدارانه آن قدر اهمیت دارد که اگر همه فعالیت های خود را تعطیل کنیم و تمام توجه خود را معطوف همین کار کنیم ، نه تنها کشور ضرری نکرده است ، بلکه نافع آن نیز هست.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha