یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی ضمن هشدار به خانواده ها به دلیل عواقب استفاده از ماهواره، تصریح کردند: اجازه ندهید این تعلیمات غلط وارد خانه شما شود وجوانان را منحرف کند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، معظم‌له در مراسم احیا شب نوزدهم ماه مبارک رمضان که در مسجد مدرسه امیر المومنین (ع) برگزار شد، در سخنانی با اشاره به این که باید خدا را شاکر باشیم که توفیق داریم شب قدر را دوباره درک کنیم، اظهار داشتند: فضیلت این شب عظیم، معادل با 80 سال است و امیدواریم در این شب خداوند رحمت خود را شامل همه مسلمانان کند.

ایشان به تقارن شب های قدر با ایام شهادت حضرت علی(ع) اشاره کردند و ابراز داشتند: چه شفیع و واسطه ای بهتر از حضرت علی(ع) است که سبب شود تا به خداوند نزدیک شویم.

این مرجع تقلید به تشریح بهترین اعمال در شب های قدر پرداختند و تصریح کردند: توبه از تمام گناهان، دعا برای حل مشکلات تمام مسلمانان دنیا و تعلیم علوم قرآنی و احادیث اهلبیت(ع) از بهترین اعمال در این شب باعظمت هستند.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی در ادامه به بیان ویژگی های کمیل بن زیاد پرداختند و افزودند: این صحابی باوفای امیرالمومنین(ع) یکی از کسانی بود که اسرار ایشان را می شنید و حفظ می کرد.

ایشان با اشاره به این که کمیل بن زیاد همیشه در سایه نبی مکرم اسلام و حضرت علی(ع) قرار داشت، تصریح کردند: این اصحابی مومن در سن 90 سالگی توسط حجاج بن یوسف ثقفی از جلادان خبیث تاریخ در راه امیرالمونین علی(ع) به شهادت رسید.

این مرجع تقلید در ادامه به تفسیر حدیثی به نقل از کمیل بن زیاد پرداختند و اظهار داشتند: در این حدیث مولی الموحدین به این صحابی باوفای خودش می فرمایند دل  انسان ها همچون پیمانه است که هر اندازه وسیع باشد از فیض خداوند بیشتر نصیبش می شود.

معظم له تاکید کردند: فیض خداوند بی پایان است و افراد باید استعداد و ظرفیت خود را افزایش دهند تا از فیض الهی بیشتری برخوردار شوند.

ایشان با اشاره به اینکه حضرت علی(ع) به کمیل می فرماید انسان ها سه گروه هستند، تصریح کردند: گروه نخست علمای ربانی هستند که خداوند برای آن ها درجات والایی در نظر گرفته است.

این مرجع تقلید به بیان ویژگی های گروه دوم از دیدگاه حضرت علی(ع) پرداختند و افزودند: این گروه از کسانی هستند که در مکتب عالم و دانشمندی زانو می زنند و از هدایت های وی استفاده می کنند که این افتخار بزرگی برای آن ها است.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی تصریح کردند: اگر انسان به فرموده مولی الموحدین علی(ع) در این دو گروه نباشد، در گروه افراد نادان و بی سروپا قرار می گیرد که به دنبال هرصدایی می روند و تکیه گاه محکمی ندارند.

معظم له با تاکید بر این که این حدیث پیام مهمی برای شرایط کنونی ما دارد، خاطرنشان کردند: امروز ما مشاهده می کنیم برخی افراد هر صدایی که از نقطه ای بلند می شود را دنبال می کنند.

ایشان به بیان مصادیق این مسئله پرداختند و افزودند: ماهواره، اینترنت و فیلم های مستهجن برنامه های غلطی هستند که دنیا را پر کرده اند.     

این مرجع تقلید ضمن هشدار به خانواده ها به دلیل عواقب استفاده از ماهواره، تصریح کردند: اجازه ندهید این تعلیمات غلط وارد خانه شما شود و دل تان برای جوانان تان بسوزد.

*بیش از 90 درصد برنامه های ماهواره فاسد است.

معظم له با انتقاد از کسانی که به نظام اسلامی خرده می گیرند که چرا ماهواره ها را جمع می کنند، ابراز داشتند: بیش از 90 درصد برنامه های ماهواره فاسد است.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی در ادامه با ابراز نگرانی شدید از افزایش مکاتب انحرافی در جامعه، خاطرنشان کردند: مکاتبی مثل شیطان پرستی به دنبال انحراف جوانان هستند.

ایشان تصریح کردند: انسان فکر نمی کرد روزی با راه انداختن مکتبی با عنوان شیطان پرستی، دست به کثافت کاری هایی بزنند که انسان شرم دارد آن ها را بیان کند.

معظم له با ابراز نگرانی از اینکه برخی مکاتب عرفانی با هدف شناخت خدا، جوانان را به دام می اندازند، خاطرنشان کردند: تعرض به نوامیس مردم، سرکیسه کردن اموال مردم و منحرف کردن از مسیر حق بخشی از آثار این مکاتب انحرافی است.

این مرجع تقلید تصریح کردند: مهم ترین تکیه گاه برای انسان قرآن و اهلبیت(ع) است.

ایشان در بخش دیگری از سخنان خود به ویژگی های دوره زندگانی حضرت علی(ع) پرداختند و ابراز داشتند: مولی الموحدین علی(ع) زندگی ساده ای داشتند و تا آخرین روزهای عمر خود به یاد مظلومان و یتیمان بودند.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی با تاکید بر اینکه در طول تاریخ هیچ حاکم و رئیس جمهوری رفتار حضرت علی(ع) با مردم را نداشته است، تصریح کردند: مولی الموحدین علی(ع) در حدیثی فرمودند از خاتم الانبیا شنیدم ملتی که حق ضعیفان را از گردن کلفت ها نگیرد روی سعادت را نخواهد دید.

ایشان خاطرنشان کردند: حضرت علی(ع) در ظهر یکی از روزهای داغ تابستان در کوچه خلوتی می رفتند که شخصی از ایشان پرسید چرا در این هوای گرم در منزل نیستید که حضرت پاسخ داد به دنبال مظلومی هستم که حق او را از ظالم بگیرم.

معظم له تصریح کردند: در همین حال زنی از دست بدرفتاری های همسر خود به حضرت علی(ع) پناه برد و حضرت با برخورد و رفتار خود شوهر این زن را به عذرخواهی وادار کرد و حق مظلوم را از ظالم گرفت.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی با تاکید بر اینکه افتخار می کنیم که حضرت علی(ع) مولای ما است، خاطرنشان کردند: ساده زیستی، سرپرستی یتیمان، عبادت خالصانه و شجاعت در مقابل دوست و دشمن را از حضرت علی(ع) یاد بگیریم.

ایشان در پایان خطاب به جوانان تاکید کردند: اگر به خارج از کشور یا نقطه ای از دنیا رفتند همچنان در مسیر هدایت حرکت کنند و رنگ محیط را به خود نگیرند تا محیط های فاسد آن ها را منحرف نکند.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha