شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

استاد حوزه علمیه با تاکید بر این که انسان نباید حالت روحانی و معنوی شب های قدر و ماه مبارک رمضان را با آلودگی های دنیوی معامله کند، خاطرنشان کرد: توبه ها در شب قدر واقعی باشد و فقط معطوف به یک شب نباشد بلکه باید در طول سال نیز از گناهان و معاصی دوری کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین علی نظری منفرد در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام شهادت حضرت علی(ع)، اظهار داشت: در آیات و روایات تعابیر بسیار والایی در مورد شب قدر نقل شده است.

وی با بیان اینکه فضیلت شب قدر برتر از هزار ماه است، تصریح کرد: انسان باید از این فرصت های عظیم و الهی که زمان معینی دارند، به خوبی استفاده کند تا به خدا نزدیک شود.

این استاد حوزه علمیه با تاکید بر اینکه تقدیر انسان در شب قدر نوشته می شود، خاطرنشان کرد: این تقدیرات در هر زمانی به حجت زمان ارائه می شود.

حجت الاسلام والمسلمین نظری منفرد با بیان اینکه تقدیر هر انسانی از دست او خارج است، تصریح کرد: انسان در افعال و کارها اختیار دارد اما تقدیرها نظیر مرگ و حیات دست حضرت حق است.

وی با اشاره به اینکه در این شب ها بهترین خوبی ها را از خداوند بخواهیم، خاطرنشان کرد: امروز مشکلاتی در جهان اسلام وجود دارد و دشمنان اختلاف و پراکندگی در جبهه اسلام ایجاد کرده است که امیدواریم بهار بیداری باعث شود تا مسلمانان با اتحاد در برابر استکبار جهانی قرار بگیرند.

این استاد حوزه علمیه در ادامه به فلسفه و دلایل قرآن سرگرفتن در شب های قدر پرداخت و اظهار داشت: پیامبر اکرم(ص) در میان امت خود دو نعمت گران بهای قرآن و عترت را بر جای گذاشت و ما برای اینکه از این دو نعمت جدا نشویم تا سعادت مند باشیم، خدا را به قرآن و ائمه معصومین(ع) قسم یاد می کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین نظری منفرد تصریح کرد: ائمه معصومین(ع) واسطه فیض الهی هستند تا خداوند متعال از انسان به برکت وجودی آن ها، بگذرد.

وی با تاکید بر اینکه انسان نباید حالت روحانی و معنوی شب های قدر و ماه مبارک رمضان را با آلودگی های دنیوی معامله کند، خاطرنشان کرد: این حالت های معنوی پس از اشک و ناله ها در سحرگاه های ماه مبارک رمضان و به ویژه در شب های قدر بسیار ارزشمند است که انسان باید از آن ها مراقبت کند.

این استاد حوزه علمیه با بیان این که انسان باید توبه واقعی داشته باشد، تصریح کرد: امام رضا(ع) در حدیثی می فرمایند اگر کسی با زبان استغفار کند در حالی که قلبش پشیمان نشده باشد خودش را مسخره کرده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha