شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

معاون آموزش جامعه المصطفی با بیان این که جامعةالمصطفی(ص) موجب مرجعیت علمی حوزه در عرصه بین الملل شده است گفت: حضور و فعالیت نمایندگان و دانش آموختگان جامعة المصطفی(ص) از دید فعالان بین المللی پنهان نیست.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین علمی، درهفتمین اجلاس مدیران ونمایندگان  جامعه المصطفی با اشاره به جایگاه جهانی جامعةالمصطفی(ص) که به عنوان بخشی از حوزه علمیه قم و تشیع در جهان مطرح است، خاطرنشان ساخت: حضور و فعالیت نمایندگان و دانش آموختگان جامعة المصطفی از دید فعالان بین المللی پنهان نیست.

معاون آموزش جامعةالمصطفی(ص) افزود: تلاش ها و مجاهدت هایی که از گذشته تا کنون انجام شده، سبب مرجعیت علمی حوزه علمیه قم در عرصه  بین الملل شده و افق های بلند را پیش روی ما قرار داده است که باید با خودباوری و علم بر توانایی های خود، در این مسیر گام برداریم.

وی، با تاکید بر انعکاس فعالیت های علمی جامعة المصطفی در کشورهای مختلف جهان توسط رسانه های معتبر بین المللی، یادآور شد:‌ جامعة المصطفی 30 تا 40 درصد جمعیت فعال حوزه علمیه را پوشش داده است. این مجموعه باید با توجه به افق های تعیین شده حرکت نماید، این موضوع به هزاران ساعت کلاس درس و محتوای آموزشی که در آن ها ارائه می شود بازمی گردد و اختصاص بخش وسیعی از این اجلاس به مباحث آموزشی نیز در همین جهت است.

معاون آموزش جامعةالمصطفی، افزود: نقش جامعة المصطفی در عرصه بین الملل به خوبی شناخته شده و مهم است که ما معرفی درستی از اسلام و مکتب اهل بیت(علیهم السلام) را بر اساس آموزه های علمی، معنوی و مبتنی بر عدالت، با توجه به شرایط مناطق مختلف جهان، ارائه نماییم.

وی، رشد برنامه های آموزشی جامعة­المصطفی در سال های اخیر را چشمگیر خواند و ابراز داشت: هدف معاونت آموزش، سیاست گذاری‌های خرد و کلان آموزشی، تلاش در اجرایی شدن سیاست ها از طریق حمایت از صفوف آموزشی و نظارت و رتبه بندی واحدها است، به طوری که این سه موضوع، محور گفت وگوها و تبادل نظر در هفتمین اجلاس سراسری مدیران و نمایندگان جامعة المصطفی است.

*نیازمند بازنگری در برنامه های آموزشی هستیم

حجت الاسلام والمسلمین علمی با اشاره به اهمیت بازنگری در نظام جامع آموزشی المصطفی، اظهار داشت:  شرایط بین المللی و منطقه ای ما از جهات مختلف سیاسی، فناوری و... به شدت در حال تغییر و تحول است و اگر می خواهیم متناسب با دنیای معاصر قدم برداریم، نیازمند بازنگری در برنامه های آموزشی هستیم.

وی، بازنگری در نظام آموزشی را تنها مختص به برنامه های درسی ندانست و تاکید کرد: این بازنگری جامع، تمام ابعاد جامعةالمصطفی شامل ساختارها، امکانات سخت افزاری، منابع انسانی، اختصاص بودجه، برنامه های درسی، استادان و... را در بر می گیرد.

بر اساس اعلام المصطفی، معاون آموزش جامعةالمصطفی، رتبه بندی آموزشی را یکی دیگر از محورهای آموزشی مورد بررسی در این اجلاس برشمرد و گفت: یکی از ویژگی‌های مهم کار آموزشی، خودارزیابی وضعیت و بررسی تناسب واقعیت های خارجی با امکانات و ظرفیت های موجود است که این موضوع در سال تحصیلی 92- 93 انجام خواهد گرفت.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha