به گزارش خبرگزاری حوزه، اصغر عبداللهی در نشست شهرداران مازندران در تنکابن بیان داشت: خوب است شهردارها به دلیل تجارب و فنون تخصصی و توسعهای در کارهای زیر ساختی، عضو شورای توسعه حوزهها و همچنین هیات امناء گردند و قطعا تعامل معنایی و محتوایی روحانیون با فنون تخصصی شهرداران مولود خوبی را تحویل کشورخواهد داد.
معاون اداری مالی حوزههای علمیه خواهران کشور ادامه داد: مازندران در رجال پروری حوزه دین و علم در سطح کشور پیش تاز بوده و دارای 250 هزار دانشجو است. همچنین رتبه اول دانشگاههای غیر انتفاعی کشور را دارا است.
وی افزود: متاسفانه سرانه و کمیت حوزههای علمیه در این استان پاسخگوی نیاز مردم مازندران نیست و ما در این استان 46 حوزه علمیه با 4هزار و 500 طلبه خواهر و برادر داریم که سرانه هر نفر در عرصه تبلیغ هزار و 300 است که از نظر تعداد طلبه کمتر از 40 درصد سرانه استان یزد است.
عبداللهی تصریح کرد: به تعبیر مقام معظم رهبری حوزههای علمیه مادر نظام هستند و نظام جمهوری اسلامی مولود حوزه است و همچنین با توجه به این که بارانداز معنوی و دین خواهی جامعه این مکان مقدس می باشد؛ متاسفانه به بنیه اقتصادی و توسعهای حوزههای علمیه توجه کافی نشده است.
وی تصریح کرد: مدار تحول سیاسی در حکومتهای پیشرفته دنیا در دست شهرداران است و قدرت و حکومت در انحصار شهرداران می باشد لذا شما نقش موثری در تحولات کشور به خصوص در عرصه فرهنگ خواهید داشت.
وی بیان داشت: در طرح تفصیلی شورای شهرسازی بخشنامه شده که هر شهری که 30 هزار جمعیت دارد باید یک زمین با کاربری حوزه علمیه داشته باشد که متاسفانه با وجود مستندات قانونی در خصوص توسعه و عمران حوزهها، این مکان مقدس در کشور مظلوم واقع شده است.
سیدعلی اکبر طاهائی استاندار مازندران نیز در این جلسه در سخنانی بیان داشت: تربیت بانوان طلبه و روحانیون نیاز جدی جامعه ماست و هر شهری که در آن حوزه علمیه خواهران دایر باشد از نظر مسائل فرهنگی ایمن خواهد بود.
وی افزود: همه استانداران، شهرداران و مسئولین جامعه نگران مسائل فرهنگی جامعه و خانواده خود هستند و در این تندبادهای پیچ در پیچ با هدایتهای رسانههای صهیونیستی و به تعبیر مقام معظم رهبری ناتوی فرهنگی، تنها نهادی که میتواند در برابر این جریان، حرکت مثبت با ساز وکارهای نظارتی داشته باشد حوزههای علمیه هستند.
بر اساس اعلام روابط عمومی حوزه علمیه خواهران، استاندار مازندران در پایان خاطر نشان کرد: شهرداران ارتباط خود را با حوزهها تقویت نمایند چرا که روحانیون به عنوان مبلغین دین و فرهنگ جامعه میتوانند پیام رسان خوبی برای فرهنگ شهری و مذهبی جامعه باشند.