چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024

محقق و پژوهشگر حوزوی گفت: یکی از نمونه‌ها و مصادیق بارز تعاون و همکاری، احیا و اجرای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه است.

حجت الاسلام و المسلمین احمد اکبری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، با گرامی‌داشت روز تعاون، اظهارداشت: از نظر اسلام، سرنوشت فرد و جامعه به هم پیوند خورده و سعادت و ضلالت هر یک بر دیگری تأثیر می‌گذارد، از این رو، دین مقدس اسلام برای دور ماندن جامعه از سقوط و تباهی، مؤمنان را به برقراری فریضه امربه معروف و نهی از منکر در بین خود سفارش کرده و می فرماید: «والْمُؤمِنُونَ وَالْمُؤْمِنَاتِ بَعْضُهُمْ اَوْلِیَآءُ بَعْضٍ بِالْمَعْروُف وَ یَنْهَونَ عَنِ المُنْکَر» (و مردان و زنان با ایمان دوستان یکدیگرند که همدیگر را به کارهای پسندیده وا می دارند و از کارهای ناپسند باز می دارند).

وی افزود: هر فردی که به امر معروف می‌پردازد، در حقیقت در انجام گرفتن کارهای نیک با دیگران همکاری می کند و کسی که نهی از منکر می‌کند، در واقع می گوید؛ در انجام گناه و تعدی، با دیگران هم دستی نکنید.

حجت الاسلام و المسلمین اکبری تاکید کرد: سکوت در برابر کارهای زشت و ناپسند دیگران نه تنها جامعه را به سوی تباهی می برد، بلکه خشم خدا را نیز برمی انگیزد.

وی در پایان تصریح کرد: یکی از شایسته‌ترین مصادیق تعاون و همکاری، کوشش برای ایجاد صلح و آشتی میان دوستان و آشنایان است، که در قرآن نیز به این امر اشاره شده، "انَّمَا المُؤمِنُونَ اخْوَةٌ فَأَصْلِحُوا بَیْنَ أَخَوَیْکُمْ وَ اَتَّقُوااللَّهَ لَعَلَّکُمْ تُرْحَمُونَ". تنها مؤمنین برادر یکدیگرند پس بین برادران خود اصلاح کنید و از خدا پروا کنید، شاید مورد رحمش قرار گیرید(حجرات آیه 10)

انتهای پیام    313/17

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha