شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
کد خبر: 319690
۲۷ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۳

معاون آموزشی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، از تغییرات آموزشی در مقطع کارشناسی این موسسه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین موسوی‌نسب با عرض تبریک به مناسبت ولادت امام رضا(ع)، اظهار داشت: آموزش، بنیان هر نوع تحول و پیشرفت در مسائل علمی، اخلاقی و اجتماعی است.

وی با اشاره به این که در حوزه دین، هر اندازه که برای آموزش و تعلیم و تربیت تلاش کنیم، ثمرات آن را دریافت خواهیم کرد، یادآور شد: امروز با تحلیل روانشناختی و عقلی، ثابت شده، محیط هایی که به آموزش اهمیت می دهند، بیش از سایر مراکز تجربی موفق هستند.

معاون آموزشی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با تاکید بر این که برای بخش آموزش باید جایگاه خاصی را در تحولات مختلف در نظر بگیریم، ابراز داشت: نظام آموززشی را باید با مطالعه و کارهای کارشناسی شده تداوم دهیم.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی نسب با اشاره به این که برای برنامه ریزی آموزشی، در درجه نخست به هدف احتیاج داریم، خاطرنشان کرد: هدف آیت الله مصباح یزدی از تاسیس موسسه امام خمینی(ره)، تربیت شخصیت‌های دینی بود که تعامل مثبت و سازنده‌ای در جهان اسلام داشته باشند.

وی  هدف دیگر از راه اندازی این موسسه را تربیت شخصیت هایی دانست که باید در حوزه علم و معارف پیش رفته، با معنویت اخلاقی و قرآنی مانوس بوده و وسعت نگرش و بصیرت داشته باشند.

معاون آموزشی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) خاطرنشان کرد: باید در برنامه‌ریزی کلان و بلند مدت آموزشی، چنین اهدافی را در نظر بگیریم تا دانش پژوهان موسسه، علاوه بر ایجاد تحول مثبت در جامعه، به عنوان نظریه پرداز در حوزه علوم انسانی نیز نقشی فعال داشته باشند.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی نسب ادامه داد: تربیت یافتگان موسسه امام خمینی(ره) باید اسلام ناب را ترویج دهند و در زمینه پاسخگویی به شبهات متخصص شده و اهتمام ویژه ای داشته باشند.

وی با اشاره به این که نظام آموزشی موسسه در مقطع کارشناسی با تاکید آیت الله مصباح دچار تغییراتی شده است، ابراز داشت: در گذشته طلاب پس از ثبت نام، یکی از 14 رشته را انتخاب واحد می کردند، اما برای اهتمام بیشتر به دروس پایه و معارفی، مقرر شد طلاب ورودی مقطع کارشناسی در زمان ورود به این دوره، انتخاب رشته نکنند.

معاون آموزشی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) خاطرنشان کرد: طلاب از این پس، بعد از گذراندن دو سال آموزش در حوزه معارف عقلی و نقلی و با توجه به کسب نمره آن‌ها و نیاز موسسه، می‌توانند یکی از 14 رشته موجود در مؤسسه را انتخاب کنند، این مسئله موجب می‌شود تا آنان نسبت به معارف عقلی و نقلی جدی‌تر باشند.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی نسب با بیان این که باید در مباحث نظریات غربی ورود پیدا کنیم تا بتوانیم در برابر آن‌ها موضع بگیریم، تصریح کرد: اگر طلاب با این مسائل آشنایی نداشته باشند، امکان انفعال در برابر غربی‌ها به‌وجود می‌آید.

وی با اشاره به این‌که در دوره‌های گذشته طلاب پس از تحصیل در 9 ترم، فارغ التحصیل می‌شدند، یادآور شد: با تاکیدات آیت الله مصباح از این پس طلاب، در 8 ترم فارغ التحصیل می شوند.

معاون آموزشی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با اشاره به این‌‌که در دفاتر استانی، فقط در سه رشته جذب دانش پژوه داریم، اظهار داشت: نگاه موسسه در نمایندگی‌های استانی بدین شکل است که  نقش خود را به خوبی ایفا کرده و طلاب، فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی را در شهرهای خود داشته باشند.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی نسب در خصوص تغییر رشته طلاب در دوره کارشناسی ارشد، گفت: طلابی که در نمایندگی‌های استانی  تحصیل کنند، می‌توانند در دوره کارشناسی ارشد تغییر رشته داده و در قم به ادامه تحصیل بپردازند.

معاون آموزشی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با بیان این‌که نمایندگی‌های استانی در حال توسعه هستند، ابراز داشت: رشته‌های جدیدی را در حوزه فلسفه مضاف، فلسفه علوم اقتصاد اسلامی و علوم اجتماعی، در دست راه اندازی داریم.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha