به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری حوزه، اخوان المسلمین مصر بدون نقش محوری و پیشرو در سقوط حسنی مبارک، به واسطه روحیه اسلامگرایی مردم مصر توانست بر کرسی ریاست جمهوری این کشور تکیه زند، اما ناشی گری های متعدد، بی توجهی به اصول و مبانی که خودشان به آن اعتقاد داشتند و اشتباه گرفتن دوست و دشمن موجب شد تا این فرصت طلایی و تاریخی را از دست بدهند.
حال که اخوانی ها فرصت سوزی کرده و عرصه را برای نظامیان و بقایای رژیم مبارک مناسب دیده اند، به تکاپو برای بازپس گیری آنچه در اختیارشان بود به تکاپو افتاده اند و راهکارهایی را نیز برای این امر ترسیم می کنند که معلوم نیست تا چه اندازه موفق به عملیاتی شدن برنامه هایشان در این برهه زمانی شوند.
اخیرا محمد حامد عليوة از مبلغان دینی نزدیک به اخوان المسلمین طی یادداشتی در پایگاه رسمی اخوان، توصیه هایی به اخوانی ها داشته که توجه به این نکات خالی لطف نیست، اما ای کاش اخوانی ها آن روز که قدرت را در اختیار داشتند به این نکات توجه می کردند و به جای میدان دادن به سلفی های تندرو، از روحیه برادری سخن می گفتند. ای کاش آن روزها که بر کرسی ریاست تکیه زده بودند از اعتماد به وعده الهی سخن به زبان میاوردند و چشم امید به آمریکایی ها نمی دوختند و نامه فدایت شوم برای صهیونیستها نمی نوشتند.
به هر روی، توصیه های آقای محمد حامد عليوة در توصیه های خود به اخوان المسلمین این گونه نوشته است:
در سایه اتفاقات مصر پس از کودتای نظامی علیه قانون و ایجاد حالت فشار و حصر تبلیغات و جنگ علیه مبلغان و سیل خون های ریخته شده و انسان های کشته و مجروح و بازداشت انسان های آزاده باید متوجه تکالیف خود در برابر این اتفاقات باشیم به ویژه اکنون که برخی جوانب واقعی این جنگ آشکار شده و برای همه روشن شده که هدف این جنگ هویت و دین و مبلغان دینی این امت هستند. از این رو به نظر میرسد در این مرحله تکالیف زیر بر دوش ما باشد:
1. خدایی بودن و ارتباط با خداوند تبارک و تعالی و دلبستگی به خداوند.
2. اعتماد به وعده حق الاهی در یاری دین و بندگان صالح خود و اطمینان داشتن به اینکه خداوند به کردار ستمگران آگاه است و سپس اعتماد به راه و روشی که در پیش گرفته ایم.
3. صبر و ثبات در برابر فتنه ها و شبهات و بلاها و آزمایش ها
4. تبعیت از رهبران و اعتماد به آنها و کارآمدی و اخلاص آنها در فضایی برادرانه و همراه با نصیحت های سازنده و همکاری؛ چراکه اطمینان عمیق به آنها موجب محبت و احترام و اطاعت از آنها میشود. و این که چنان اعتمادی به رهبران خود داشته باشیم که توطئه فتنه و تفرقه و وسوسه های شیطان در برابر آن خنثی شود.
5. نا امید نشدن و پشت سر گذاشتن سختی ها با یقین و امید و صبر بر مکشلات با ایستادگی و تلاش
6. حفظ دوستی و برادری و الفت میان دل ها و وحدت صفوف، زیرا راز قدرت ما در برادری است و در سختی ها و فتنه ها است که ذات افراد آشکار می شود.
7. یقین قطعی به این که حق قدرتمند و باطل ضعیف است و عزت و بزرگی از آن خداوند و پیامبرش و مؤمنان است.
8. اصرار بر مسالمت و حفظ آن و بی توجهی به افراد خشونت طلب؛ چرا که این همان خواسته کودتاچیان است که مردان انقلابی و آزاده ما را به خشونت و خونریزی بکشانند و از این رهگذر بهانه ای برای جنایت و کشتار بیابند و سرپوشی بیابند برای افزایش خشونت و سرکوب و خونریزی های خود.
9. ضرورت اتحاد با آزادگان کشور و انسان های شرافتمندی که مخالف کودتا علیه قانون هستند و میخواهند مصر و مردم آن از آزادی و کرامت و عدالت برخوردار باشند و مخالف بازگشت ظلم و خواری به مصر هستند. همچنین ارتباط با تمامی شهرها و روستاها، چه شهرها و روستاهای فریب خورده توسط تبلیغات رسانه ها و چه آنها که تا کنون واکنشی به اتفاقات اخیر نشان نداده اند تا از این طریق حقیقت و واقعیت را برای آنها توضیح دهیم و انسان های آزاده را از سرتاسر کشور جمع کنیم تا کودتا ساقط و حاکمیت قانون به کشور بازگردد و پس از آن ملت ما بدانند چه جایگاهی در دل های ما دارند، همان گونه که امام البنا گفت که: «مردم از جان ما عزیز ترند و این جان ها دوست دارند در صورت لزوم فدای عزت خود شوند و بهای سربلندی و کرامت و دین و آرمان های خود را با جان خود بپردازند».