به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، حجتالاسلام و المسلمین صدیقی، امام جمعه موقت تهران، در همایش طلاب جدیدالورود حوزه علمیه تهران، که در تالار شیخ صدوق حرم مطهر حضرت عبدالعظیم(ع) شهر ری و به همت معاونت آموزش مرکز مدیریت حوزههای تهران برگزار شد، با تشریح ابعاد اخلاقی و ویژگیهای طلبگی اظهار داشت: طلبگی به معنای هوشیاری و بیداری بوده و دوران طلبگی، دوران امتحان است، لذا باید نگاهها و الفاظ و سخنان خود را به خوبی کنترل کنید تا نمره منفی نگرفته و در آزمون الهی مردود نشوید.
وی ادامه داد: خداوند متعال برای خلقت و زندگی ما هدفگذاری نموده و از زمان تولد تا رحلت بازرسانی برای ما قرار داده تا امتحان خود را به خوبی پس دهیم.
عضو شورای عالی مرکز مدیریت حوزههای تهران، خطاب به طلاب جواب حاضر در مراسم گفت: انسان باید به دو بال ایمان و علم مجهز گردد تا بتواند پرواز نماید.
وی با بیان این که در ایمان شما همین کافی است که طلبه و حواری امام زمانعج شدهاید گفت: از همان ابتدای کار باید حساب خود را با طلبگی پاک کنید، طلبگی یعنی شستن گرد خودیت از خود، لذا باید در برابر امام زمان خود تواضع کنید، چون شما خادم و ایشان هستید، در برابر پدر و مادر خضوع کنید، دستشان را ببوسید و با مردم هم به نرمی برخورد کرده، متواضع باشید.
حجتالاسلام و المسلمین صدیقی، با تاکید بر لزوم فهم دروس حوزوی برای طلاب حوزهها، تصریح کرد: فقه، خوب فهمیدن مطالب است و فقیه کسی است که هر چه را میداند میفهمد ، حضرت آیتالله بهجت در دستورات خود به طلاب میفرمود، طوری درس بخوانید که بتوانید آن را برای نفر بعدیتان تدریس کنید، اینکه چقدر نماز خواندید ملاک نیست، چقدر از نمازهایتان قبول شده مهم است! هیچگاه برای نمره درس نخوانید چون ارزشی ندارد.
وی خطاب به طلاب جدیدالورود خاطرنشان ساخت: توصیه میکنم سوره فجر را به که متعلق به امام حسین(ع) است، بخوانید و آن قدر بندگی کنید تا به معنی واقعی یا ایتهالنفس المطمئنه برسید؛ دعا عهد را بخوانید و بعد از هر نماز قل هوالله، به آقایتان امام زمان(عج) هدیه کنید.
امام جمعه موقت تهران در پایان عشق به ولایت و عاشورا را لازمه طلبگی برشمرد و اظهار داشت: طلبه اگر درسش رنگ عاشورا را نداشته باشد، قطاعالطریق میشود؛ عالمی که دل به امام حسین(ع) نداشته باشد، عالم عاشق نیست و لذت عبادت از او گرفته خواهد شد، لذا باید ذکر و توسل به امام حسین(ع)، در متن طلبگی همه ما باشد.