چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024
کد خبر: 321975
۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۲

انتخابات نمایندگان شوراهای منطقه­ای طلاب برخی کشورهای جهان، در مجتمع آموزش عالی فقه(حجتیه) قم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، انتخابات شوراهای منطقه­ای طلاب و فضلای افغانستان، پاکستان، هندوستان، عراق، آسیای مرکزی، گرجستان و روسیه، شرق و غرب قاره آفریقا، آسیای دور، ترکیه، آذربایجان و کشورهای آسیای جنوب شرق جامعة­المصطفی در مجتمع آموزش عالی فقه(حجتیه) قم برگزار شد.

حجت­الاسلام سید یاور رضا نقوی از هندوستان، در حاشیه این انتخابات، در گفتگو با خبرنگار حوزه، انتقال دیدگاه ها و مسائل طلاب غیرایرانی به مسئولان المصطفی را هدف از برگزاری این انتخابات برشمرد و گفت: با توجه به این که هزاران طلبه غیرایرانی در جامعة­المصطفی در حال تحصیل هستند، نمی­توان انتظار داشت که هر طلبه بتواند عقاید و نظرات خویش را به شکل کامل به گوش هر مسئولی از این مرکز بزرگ علمی برساند، براین اساس انتخاب شوراها     می تواند این نیاز را برطرف سازد و مسئولان را در جریان کامل مشکلات طلاب قرار دهد.

وی افزود: هرچند که این انتخابات، دارای اهداف والایی است، اما شوراهای دوره­های پیشین نتوانسته­اند اثرگذاری شایسته خویش را داشته باشند که باید این نقیصه برطرف گردد تا شاهد مشارکت باشکوه­تر طلاب در این طرح ارزشمند  باشیم.

این دانش­پژوه غیرایرانی، مشکلات تبلیغی و اقامتی را جزئی از دغدغه­های خود ذکر کرد و ابراز داشت: این انتخابات، نوعی تمرین برای طلاب غیرایرانی  است تا آماده فعالیت و مشارکت در برنامه­های مذهبی، اجتماعی و سیاسی کشورهای خویش گردند.

در ادامه حجت­الاسلام عبدالقیوم محمودی از افغانستان نیز با اشاره به فلسفه وجودی تشکیل شوراهای منطقه­ای طلاب غیرایرانی، اظهار داشت: مشارکت طلاب غیرایرانی در برنامه­های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی ­المصطفی هدف بارز ایجاد شوراهای منطقه­ای است تا با توجه به مشکلات و چالش­های هر منطقه از جهان، برنامه­های خاص تدوین گردد.

وی ادامه داد:  تشکیل شوراهای منطقه ای باعث ایجاد و تقویت روابط و اثرگذاری جامعه­المصطفی با کشورهای گوناگون جهان می­گردد؛ از این رو شایسته است که بیشتر به این انتخابات پرداخته شود.

این دانش­پژوه افغانستانی خاطرنشان کرد: شناسایی مشکلات و چالش­های تحصیلی طلاب و انتقال آن به مسئولان ­المصطفی، یکی از وظایف مهم این شوراها است؛ البته از مسئولان جامعه­المصطفی نیز انتظار می رود به نظرات شوراها بهای بیشتری دهند.

محمد افندی از اندونزی نیز انتخابات شوراهای منطقه ای را بسیار بزرگ و مهم ارزیابی و ابراز داشت: انتقال مسائل و مشکلات طلاب غیرایرانی به مسئولان از مسئولیت­های خطیر نمایندگان انتخاب شده در این شوراها است.

وی تأکید کرد: با توجه به اهمیت این انتخابات، امیدوارم که شوراهای منطقه­ای طلاب غیرایرانی بتوانند نقش بیشتری در تصمیم­گیری­های کلان جامعة­المصطفی داشته باشند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha