چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024

عضو هیئت علمی جامعة المصطفی(ص) با انتقاد شدید از شاعران و مداحانی که ائمه معصومین(ع) را با غلو کردن، خدا می دانند، تصریح کرد: شیوه برخی عزاداری ها، با اصول مکتب امام حسین(ع) تطابق ندارد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی، شب سوم ماه محرم،‌ در جمع سوگواران عزای حسینی در مجتمع امام خمینی(ره) قم، با تاکید بر لزوم عملی کردن سبک و شیوه زندگی نبی مکرم اسلام (ص) و اهل بیت(ع) در زندگی فردی و اجتماعی، اظهار داشت: لازمه اثبات همراهی با اهل بیت(ع)، الگوگیری و اجرای سبک زندگی آن ها است.

وی با تاکید بر این که دشمنان تلاش دارند مردم با سبک زندگی ائمه معصومین(ع) آشنا نشوند و فرهنگ اموی در زندگی فردی و جامعه حاکم باشد، تصریح کرد: امام حسین(ع) نام تمام فرزندان خود را «علی» گذاشت، اما معاویه در زمان خلافت خود دستور داد از نام گذاری اسم «علی» در جامعه خودداری شود.

عضو هیئت علمی جامعة المصطفی(ص) با بیان این که امثال خلفای اموی، فرهنگ دینی را از جامعه گرفتند، اظهار داشت: امروز اگر ائمه معصومین(ع) الگو زندگی ما بود، این همه مشکلات نداشتیم.

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی، دلیل ایجاد گروه های تکفیری را فاصله گرفتن از فرهنگ اهل بیت(ع) دانست و گفت: این مسئله موجب زورگویی صهیونیست با جمعیتی اندک و اختلاف بین مسلمانان با جمعیت چند میلیاردی شده است.

وی در ادامه برخی از ویژگی های سبک زندگی اهل بیت(ع) را خدا ترسی، خدا باوری و خدا محوری برشمرد و افزود: امام حسین(ع) در مسیر کربلا و در پاسخ به هشدار اطرافیان برای عدم مقابله با یزید، تاکید داشتند که فقط خدا برای ما بس است.

عضو هیئت علمی جامعة المصطفی(ص) با بیان این که بالاترین عزت آن است که خدا به انسان امان دهد، ابراز داشت: با خداترسی از وسوسه شیطان، مرگ و حوادث آینده هراسی نخواهیم داشت.

*خدا را در همه زمان ها و مکان ها ناظر بدانیم

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی با تاکید بر این که خداترسی باید در زندگی ما نمایان باشد، تصریح کرد: یکی از اثرات خداترسی، ناظر دانستن خدا در تمام بخش های زندگی از جمله ارتباط با نامحرم، چت کردن، دوستی‌های نامتعارف، تماشای فیلم های نامناسب، گشت و گذار در اینترنت و ... است.  

*برخی گناهان در جامعه عادی شده است

وی در ادامه با انتقاد شدید از این که متاسفانه دروغ، تقلب و ... عادی شده، ابراز داشت: متاسفانه برخی برق شهری را بدون هیچ مجوزی و برخلاف اخلاق اسلامی به منزل خود وصل می کنند؛ واقعا انسان حیران می ماند که این افراد چگونه در قیامت پاسخگو خواهند بود.

عضو هیئت علمی جامعة المصطفی(ص) با اشاره به دومین اثر خداترسی در زندگی، اظهار داشت: در آیه 24 سوره توبه تصریح شده که اگر کسی خداترس است، باید خدا را بر همه مسائل ترجیح دهد.

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی با انتقاد شدید از شاعران و مداحانی که ائمه معصومین(ع) را با غلو کردن، خدا می دانند، تصریح کرد: نهج البلاغه و کربلا نمونه بارز توحید خداوند هستند که هدف اصلی و راهبردی اهل بیت(ع)، ایجاد خدامحوری و خدا ترسی در زندگی بشر بود.

*برخی سبک مداحی ها با اصول مکتب حسینی تطابق ندارد 

وی همچنین به انتقاد از برخی سبک ها و شیوه شورزنی ها در مراسم عزاداری پرداخت و گفت: برخی اشعار و سخنان نباید مطرح شود، شیوه برخی عزاداری‌ها نیز با اصول مکتب امام حسین(ع) تطابق ندارد.

عضو هیئت علمی جامعة المصطفی(ع)، سومین نشانه خداپرستی در زندگی را حفظ تعهدات اخلاقی و اجتماعی دانسته و گفت: خداترس همسایه آزار نیست و در عهد خود بدقولی نمی کند.

*پاسخ پاک بودن دل بدحجاب ها

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی با بیان این که ایمان بدون عمل از منظر ائمه معصومین(ع) هیچ فایده ای ندارد، تصریح کرد: برخی مدعی هستند که دل ما پاک است، حتی اگر عمل اسلامی انجام ندهیم، بلکه مهم دل است.

وی با بیان این که خانم های بدحجاب مدعی هستند مگر بیرون گذاشتن دو تار موی چه مشکلی دارد، ابراز داشت: تمام گناه ها و مفسده ها با یک نگاه و از این گونه پیام ها آغاز می شود.

عضو هیئت علمی جامعة المصطفی(ص) در ادامه به برخی جدال ها و نزاع های خیابانی اشاره کرد و گفت: کسانی که در این نزاع‌ها ناسزا و فحش می‌گویند، خداوند بهشت را بر آن ها حرام می‌کند، اما فرشتگان برای انسان با گذشت، دعا می‌کنند.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha