به گزارش خبرگزاری حوزه، معظم له در جلسه درس اخلاق خود در جمع طلاب و روحانیون، به بیان مصائب سید و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین(ع)پرداختند و گفتند: حضرت رسول(ص) فرمودند "قرآن و عترت همتاي هم و ميراث من هستند و هرگز از هم جدا نميشوند و اگر به اينها تمسّک کنيد، گمراه نميشويد". بر این اساس همانطورکه قرآن مصون از تحريف است و ممکن نيست از جامعه اسلامي و بشري رخت بر بندد، جريان اهل بيت (ع) هم همين گونه است و هیچ گاه از بین نمی رود؛ بنابراین غدير، عاشورا و حوزههاي علميه امام باقر و امام صادق(ع) تحريفپذير نيستند.
*تشابه رمضان و محرم
معظم له با اشار به حديث معروفي از پيغمبر(ص) در آخرين جمعه ماه شعبان، افزودند: نبی مکرم اسلام(ص) در آخرين جمعه ماه شعبان خطبهاي خواند و عظمت ماه مبارک رمضان را بيان کردند. ایشان فرمودند "ماه مبارک رمضان ماهي است که «انفاسکم فيه تسبيح و نومکم فيه عبادة» نفسِ شما در ماه مبارک رمضان عبادت است"؛ مشابه اين تعبير را در جريان کربلا ميبينيد که فرمودند: «نفس المهموم لظلمنا تسبيح»؛ کسي که نام مبارک ابيعبدالله و کربلا را با آهي بر لب بياورد، عبادت است.
ایشان ادامه دادند: این مسئله معناي هماهنگ بودن قرآن و عترت را روشن ميکند؛ در ماه صيام که شهر الله است نفس کشیدن، عبادت است؛ در طول سال هم اگر کسي براي مظلوميت سالار شهيدان آهي بکشد، مصداق «نفس المهموم لظلمنا تسبيح و همّه لنا عبادة» است.
حضرت آیت الله جوادی آملی با تاکید براین که اين عاشورا ميراث پيغمبر(ص) و امنتی در دست ماست، یادآور شد: باید ما جريان عترت، کربلا و غدير را همانند قرآن بفهميم، باور کنيم و آن را ترویج دهیم و از هر چيزي که با اين عظمت و جلال مخالف است، بپرهيزيم.