جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

شیخ حسن صفار از علماء برجسته عربستان و هیئت همراه از دانشگاه ادیان و مذاهب بازدید کردند و در نشستی با مسئولین این دانشگاه، به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین نواب، رییس دانشگاه ادیان و مذاهب، در این نشست با خوشامدگويي به هيئت عربستاني، به معرفی این دانشگاه پرداخت.

وی در ادامه از ضرورت گفتگو و تعامل ميان مذاهب اسلامي سخن به ميان آورد و با اشاره به انگيزه هاي شکل گيري دانشگاه اديان و مذاهب، گفت: از بدو انقلاب، ضرورت تعامل با مذاهب و اديان ديگر را حس کرديم و به دنبال ايجاد اين تعاملات بوديم.

رییس دانشگاه ادیان و مذاهب ادامه داد: هر چند پروتکل ها و تفاهم نامه هايي براي رسيدن به اين اهداف در آن سال ها امضا مي شد، اما کم کم به اين نتيجه رسيديم که بايد اين همکاري ها رنگ و بوي علمي و آکادميک به خود بگيرد که اين تصميم منجر به بررسي هاي کارشناسي در حوزه علميه و در نتيجه تاسيس دانشگاه اديان و مذاهب گرديد تا به طور علمي و آکادميک بتوانيم اديان ديگر را بشناسيم و تعامل راهبردي با آنها داشته باشيم.

شیخ حسن صفار نیز در اين نشست با ابراز خرسندی از تاسيس دانشگاه ادیان و مذاهب در قم، گفت: تنها راه پیش روی ما در ارتباط با دیگران،‌ گفتگوست که همان راه پیشنهادی انبیاء و مصلحان و راه پیشنهادی قرآن است.

وی در ادامه ظهور گروه هاي تندرو و احتمال رویارویی آنها را خطری جدی برای آینده اسلام خواند و افزود: این که ما فقط دیگران را تندرو بدانیم و تندروی خودمان را فراموش کنیم،‌ صحیح نیست؛ در حالی که برای موفقیت در جهان اسلام باید همگان را به گفتگو، تعامل و همزیستی دعوت کرد.

براساس اعلام دانشگاه ادیان و مذاهب، در پايان اين نشست دو طرف بر ضرورت همکاري علمي دوجانبه براي توسعه روابط آکادميک در جهت پيشبرد تقريب مذاهب اسلامي تاکيد کردند.

انتهای پیام 313/17

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha