چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024

انقلاب اسلامی ایران ادامه دهنده نهضت عاشورا بوده و با وقوع خود شعائر این نهضت را احیاء کرد.

حجت الاسلام عاشور محمودی، مدیر مدرسه علمیه مهدی موعود(عج) دیرّ در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در بوشهر، یکی از علت‌های تاکید ائمه بر احیای مجالس امام حسین(ع) را وحدت بین صفوف مسلمین عنوان کرد وگفت: این تاکید به خاطر این است که آثار و برکات بسیار مهمی در جامعه اسلامی دارد آثاری چون وحدت بین صفوف مسلمین،آشنا شدن با راه و رسم ائمه(ع)، پیوند قلبی با محبت های الهی و اصلاح منکرات و ظلم های موجود در جامعه خواهد شد.

وی، در خصوص بایسته های تبلیغ، آیه108 سوره یوسف را مدنظر قرار داد و افزود: اولین شرط تبلیغ، بصیرت و آگاهی می باشد که یک امر تخصصی است و  یک مبلغ متخصص باید بسیاری از علوم را به نوعی آشنایی داشته و مخاطب شناس خوبی باشد و نکاتی چون استفاده از مفاهیم قرآنی، احکام شرعی، جلسات پرسش و پاسخ به شبهات دینی، توجه به واقعیات زمان و تسلط بر تاریخ را مدنظر قرار دهد.

حجت الاسلام محمودی پیرامون پیوند عاشورا با انقلاب اسلامی ایران گفت: در کلمات امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب بارها به طور واضح بیان شده است که انقلاب ما انقلاب حسینی است، نهضت ما از عاشورا متولد شد یعنی به برکت عاشورا به وجود آمده است؛ انقلاب اسلامی ما هم شعائر عاشورا را احیاء کرد.

 وی افزود: جوهره و خمیر مایه عاشورایی در نهضت اسلامی بوده و هست؛ آنچه که این انقلاب را محکم نگه داشته است همین اتصال با حادثه عاشوراست که انشاءالله تا دولت حضرت ولی عصر (عج) تداوم داشته باشد.

مدیر مدرسه علمیه مهدی موعود(عج)دیر، از نقش و رسالت زنان در برابر نهضت عاشورا گفت، و اضافه کرد: بدون شک یکی از گروه های نقش آفرین در نهضت عاشورا زنان بوده اند، اسلام ناب محمدی هم با قیام امام حسین (ع) زنده مانده است

وی اضافه کرد: شاید برخی این قصه‌های تاریخی رشادت زنان در کربلا را افسانه بپندارند. زنانی چون مادر و همسر وهب در صحرای کربلا یا پیرزنی نام طوعه در شهر کوفه یا همسر حبیب ابن مظاهر اسدی یا همسر زهیر ابن قین بجلی (دلهم) گواه روشنی بر این مطالب است. از همه اینها پر واضح و روشن است که خدمات حضرت زینب (س) در زنده نگه داشتن قیام عاشورا بسیار اهمیت دارد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha