به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین صالح، ظهر امروز در نشست خبری نوزدهمین المپیاد قرآن و حدیث المصطفی، رفع مهجوریت از قرآن را از اولویت های این المپیاد معرفی کرد و گفت: رفع مهجوریت از ساحت مقدس قرآن کریم از در اولویت برنامه های المپیاد قرار دارد و رسانه ها می توانند در انجام این امر مهم نقش بسزایی دایفا نمایند.
وی، یکی از برکات نظام اسلامی را زمینه سازی برای خروج از مهجوریت قرآن برشمرد و ادامه داد: رسالت اصلی جامعة المصطفی ارسال پیام قرآن به تمام دنیا است و امروز این مرکز در تمام کشورها به تربیت حافظان قرآن و علوم قرآنی می پردازد که تأسیس مجامع و محافل قرآنی و تألیف کتب قرآنی از فعالیت های برجسته این نهاد محسوب می شود.
معاون فرهنگی - تربیتی جامعة المصطفی از ترجمه قرآن کریم به زبان های مختلف توسط دانش آموختگان این مرکز علمی خبر داد و خاطر نشان کرد: نوع ورود و پردازش به قرآن کریم در جمهوری اسلامی به ویژه در المصطفی راه را بر هتاکان و مغرضان اسلام و قرآن مسدود کرده است.
حجت الاسلام والمسلمین صالح با اشاره به فعالیت مراکز و مدارس حوزوی در 70 کشور جهان، ابراز داشت: المپیاد قرآن و حدیث، بزرگترین رویداد قرآنی و حدیثی در جهان است که به لحاظ جغرافیایی و تنوع علمی مخاطبان و رشته ها منحصر بفرد است.
وی اهداف کلی این المپیاد را توسعه و تعمیق فرهنگ انس با قرآن، گسترش معارف ثقلین در عرصه بین الملل و شناسایی استعدادها اعلام کرد و گفت: علاوه بر اهداف کلی ترسیم شده، شعار المپیاد نوزدهم "قرآن و سبک زندگی" است که براساس توصیه رهبر معظم انقلاب، این مقوله انتخاب شده است.
معاون فرهنگی- تربیتی جامعةالمصطفی در ادامه از آمار ثبت نام واحدهای المصطفی سخن گفت و ابراز داشت: در المپیاد نوزدهم، 2150 تفر در واحدهای داخل کشور ثبت نام کردند که شامل 3310 نفر رشته میشود. همچنین 82 ملیت در این المپیاد حضور دارند.