چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024

نماینده مشهد در مجلس شورای اسلامی خواستار بسترسازی مناسب برای حضور پررنگ روحانیت در سفارتخانه‌ها و رایزنی‌های فرهنگی به منظور تبلیغ معارف حقه شیعه در جهان شد.

 حجت‌الاسلام پژمانفر در گفت و گو باخبر نگار پارلمانی خبر گزاری حوزه با تاکید بر این‌که رسالت ایران اسلامی پرچم‌داری جریان اسلام ناب در دنیا است، گفت: برای تحقق این مهم نمی‌توانیم نسبت به مباحث خارج از کشور بی اعتنا باشیم. امروز دنیا پیام ما را شنیده است و به آن دل بسته شده‌اند و مردم منتظرند این پیام‌ها برای دست‌یابی به معارف ناب اسلامی تشریح شود.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس افزود: نباید به علت مشکلات اقتصادی از وظیفه تبلیغ دین اسلام در عرصه بین‌الملل غافل شویم ،زیرا پیامبر اسلام‌ در همان روزهای آغازین اسلام در کنار همه مشکلات اقتصادی سفیرانی را برای تبلیغ و آشنا کردن جهان با دین اسلام، به نقاط مختلف دنیا اعزام کردند.

وی با تاکید بر این‌که تبلیغ معارف اسلامی از مواردی است که نباید تحت تاثیر بحث‌هایی مثل کمبود اعتبارات و بودجه قرار گیرد گفت: باید تلاش کنیم تبلیغ در داخل و خارج به صورت جهادی انجام شود زیرا این کار از فعالیت‌های اولویت‌دار و ضروری در راستای اهداف انقلاب اسلامی است و امروز مردم جهان از انقلاب ایران انتظار دارند آموزه‌های اسلام ناب در سطح فراگیری تشریح شود.

وی در پاسخ به این‌که جایگاه روحانیت در تبلیغ خارج از کشور را چگونه تحلیل می‌کنید، گفت: بی‌شک مهم‌ترین وسیله برای تحقق تبلیغ فرهنگ شیعی، ایران در خارج از کشور، روحانیت است. چرا که روحانیت با شناخت و دلسوزی‌ای که از معارف اسلامی دارد، به عنوان کسانی که می خواهند در خط مقدم جبهه فرهنگی فعالیت کرده و پیام‌رسانی کنند، وظیفه دارند به این مسائل ورود نموده و حساسیت های لازم را با توجه به نیازهای مخاطب، به دست آورده و پاسخ‌گو باشند.

حجت‌الاسلام پژمان‌فر با تاکید بر این‌که ارسال پیام‌های کلی و یا طرح مسائل کلی در بیرون از جامعه اسلامی، مخاطب خارجی را متاثر نخواهد کرد، گفت: کسانی که می‌خواهند پا به عرصه تبلیغ در خارج از کشور گذارند، حتما باید با نیازشناسی، به صورت موضوع محور و یا مساله محور گام بردارند. به عبارتی روحانیونی که برای تبلیغ به خارج از کشور اعزام می‌شوند، باید نسبت به مسائلی که در منطقه مورد هدف آنها وجود دارد، شناخت داشته و بدانند، به چه فعالیت و تبلیغی نیاز دارد تا بر اساس این نیازشناسی، خود را مسلح به علم و دانش و فن مذکور نموده و با حضور در منطقه هدف، تاثیرگذاری قابل قبول و موثری را داشته باشد.

وی با تاکید بر این‌که در داخل کشور نیز این‌گونه است، گفت: روحانی برای تبلیغ در داخل کشور نیز باید مخاطب‌شناسی کرده، مسایل و مشکلات منطقه را شناخته و پاسخ‌گوی خواسته‌های دینی و فرهنگی منطقه تبلیغی خود باشد. البته طبیعتا این ارتباط باید هم زمان با حضور مستقیم در منطقه ایجاد شود تا بدین طریق زمینه‌های ارتباط و استحکام مبانی فرهنگی جامعه هدف را فراهم کنیم.

نماینده مشهد در مجلس شورای اسلامی بر اهمیت حضور روحانیت در فضای مجازی تاکید کرد و گفت ؛جای خالی روحانی در بین مردم و ارادتمندان به معارف اهل‌بیت(ع) را می‌توان از طریق برقراری ارتباط در فضای مجازی پر کرد و پاسخ‌گوی نیازها و شبهات افراد جامعه هدف تبلیغ بود ،البته این ارتباط باید طوری فراهم شود که در فضای مجازی، جایگزین تبلیغ چهره به چهره در خارج از کشور شود و ارتباطی را که در خارج از کشور و با حضور فیزیکی خود داشته ادامه دهد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha