به گزارش خبرگزاری حوزه، حضرت آیت الله جوادی آملی، امروز در دیدار اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به جایگاه مردم در نظام مردم سالاری دینی، گفتند: چند ستون اصلی و اساسی برای نظام اسلامی تعریف شده است که طبق فرموده حضرت امیر علیه السلام در نامه ای که به مالک اشتر مرقوم فرمودند، مردم محکمترین و اساسی ترین ستون نظام دینی هستند.
ایشان در ادامه افزودند: مردم هنگامی می توانند ستون نظام اسلامی باشند و نقش خود را به درستی ایفاء کنند که دارای ریشه محکم فکری و عقیدی باشند.
معظم له، به نقش حوزه های علمیه و دانشگاه ها در تقویت ریشه فکری و عقیدتی مردم اشاره کرده و اذعان داشتند: همان گونه که در حوزه های علمیه و دانشگاه ها آموزش از دو مرحله تعلیم و تعلیل تشکیل شده است، باید در ارتقاء سطح فکری و فرهنگی جامعه نیز این دو عنصر مورد توجه قرار گیرد.
حضرت آیت الله جوادی آملی بیان داشتند: اکثر مردم تبلیغ را با تعلیم و تکرار را با تعلیل اشتباه می گیرند که باید متولیان فرهنگی با توجه به این مطلب، حق را بگویند و آن را تکرار کنند تا مردم حق باور و حق پذیر شوند و بتوانند ستون دین و نظام باشند.
این مرجع تقلید با یادآوری مجاهدت های امام راحل، خاطرنشان کردند: امام خمینی(ره) با مردم کار فرهنگی عمیق کرد تا همان مردمی که در مشروطه و کودتای 28 مرداد 1332 در عرض چند ساعت تغییر عقیده دادند در زمان انقلاب اسلامی دارای ثبات فکری و اندیشه ای شدند و تا پیروزی انقلاب و تا امروز از عقیده خود دست برنداشته اند.
حضرت آیت الله جوادی آملی، تقویت باور های دینی و ارتقاء روحیه ایمانی آحاد مردم جامعه را از مهمترین رسالت های کمیسیون فرهنگی مجلس خواندند و افزودند: با توجه به فرمایش حضرت امیر علیه السلام که فرمودند "هیچ کس به اندازه من امت رسول خدا(ص) را به وحدت دعوت نمی کند"، لذا باید باور های دینی و روحیه ایمانی آحاد مردم جامعه تقویت شود تا از این طریق وحدت در میان مردم و مسئولین افزایش یاید و هیچ کس از اختلاف سود نمی برد به جز دشمن.