به گزارش خبرگزاری حوزه،حجتالاسلام و المسلمین محمود رضا جمشیدی اظهار داشت: به هر نسبتی که روحیه بسیجی را در حوزه تقویت کنیم نسبت به تضمین اثرگذاری روحانیت در تهاجم فرهنگی سیاسی دشمن امیدوارتر خواهیم بود، پس روز به روز باید تعامل حوزهها با بسیج و فرهنگ بسیجی و تاثیرگذاری و تاثیرپذیری حوزهها نسبت به بسیج بیشتر شود.
وی آنچه تاکنون در این عرصه صورت گرفته است موجب سپاس و شکر دانست، اما افزود: این فعالیتها کفایت نمیکند و همه طلبهها باید بسیجی باشند و در این عرصه اثرگذار و اثرپذیر باشند. بین فرهنگ بسیجی و روحانیت باید یک تعامل باشد تا به هر نسبت که طلاب بر فرهنگ بسیج اثر میگذارند، آن فرهنگ ارتقا یابد و هرچه فرهنگ بسیج ارتقا یابد، روحانیت اثرپذیر باشند و در این تعامل طرفینی حفظ و تداوم این مسیر صورت گیرد.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور یادآور شد: طلبه بسیجی با فرهنگ انقلابی آشناتر و در حفظ دستادوردهای انقلاب، خونگرمتر خواهد بود.
وی انقلاب اسلامی را مولود حوزه خواند و با بیان اینکه هیچ مادری نسبت به آینده فرزند خود بیطرف نخواهد بود، افزود: همه بانیان نسبت به آنچه بنا میکنند، بیش از دیگران دلسوز هستند و اگر بسیج دیدهبان و محافظ انقلاب و اسلام است، حوزهها که خود را در دفاع از کیان نظام موظف میدانند، با این فرهنگ و دیدهبانها همسنگر، همراه، همنام و همرزم خواهند بود.
حجتالاسلام و المسلمین جمشیدی با بیان اینکه حوزههای علمیه به لحاظ ماهیت دینی و ماهیت الهی در پذیرش و توسعه فرهنگ بسیجی پیشتاز بودهاند، گفت: تعداد شهدای روحانی به نسبت بیش از شهدای سایر اقشار است. روحانیت در عرصه جهاد پیشتاز بوده است و در بین پیشتازان مسابقهای وجود داشته است که روحانیون در این عرصه سابقون بودهاند.
وی تصریح کرد: اگر در سال 58 تصویر از بسیج و بسیجی، پیشتازان دفاع از انقلاب در عرصه نظامی و دفاع مقدس بود، امروز از بسیج و بسیجی فرهنگی درست شده است که پیشتازی و سرافرازی را در عرصههای مختلف علم و فناوری، جهاد و شهادت، سازندگی و صدها عرصه دیگر را نوید میدهد.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور بسیج را به معنای پیشتازی در تخلق به اخلاق اسلامی و انقلابی دانست و یادآور شد: این اخلاق در همه عرصههای زندگی فردی و اجتماعی یک انسان اسلامی و انقلابی ساری و جاری است.
وی با بیان اینکه فرهنگ ایثار، ازخودگذشتگی و پیشتازی در عرصههایی که مورد رضایت و عنایت الهی است و فرهنگ همه خوبیها در عنوان بسیج تجمیع شده است، گفت: اثر این فرهنگ را نهتنها در عرصه جنگ و سازندگی بلکه در عرصه مدیریت اجرایی و فرهنگی، فناوری نوین، تعلیم، تحقیق، تبلیغ، دفاع از کیان اسلام و انقلاب و فضای مجازی در اثرگذاری بر جامعه دیده و چشیدهایم.
حجتالاسلام و المسلمین جمشیدی خاطرنشان کرد: همچنان که امام راحل در سال 58 با دید بلند خود به خوبی ضرورت و جایگاه بسیج را در حفظ، تکمیل و ارتقاء تمام دستاوردهای انقلاب احساس کردند، امروز که نزدیک به 35 سال از پیروزی انقلاب میگذرد، ضرورت تقویت این نهاد در همه عرصههای فردی و اجتماعی برای تمام علاقهمندان به اسلام و انقلاب مشهود است.
وی با بیان اینکه اثر بسیج را در بیداری اسلامی، انتشار پیام انقلاب به سراسر جهان و الگوگیری انسانهای آزاده و مجاهد در راه دفاع از ارزشهای انقلابیشان میبینیم گفت: لبنان، سوریه، عراق، افغانستان و بحرین کشورهایی هستند که با این فرهنگ آشنا شدند و الگوگیری از این فرهنگ را برای تداوم مبارزه با استکبار جهانی برای خود یک امر ضروری دیدند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور گفت: اگر بخواهیم این فرهنگ که همان فرهنگ سرافرازی و پیشتازی در عرصههای مختلف است را توسعه دهیم، بهترین راه این است که فضا، امکانات و عرصه زندگی را برای توسعه فرهنگ بسیجی فراهم کنیم.
وی اضافه کرد: اگر بسیجیان و متولیان امر بسیج که خادمان این فرهنگ هستند، با اتخاذ شیوههای عملی و اجرایی در عمل، این پیشتازی را در عرصههای مختلف به نمایش بگذارند، این کار بهترین تبلیغ و منش برای توسعه فرهنگ بسیجی خواهد بود. وقتی جامعه ببیند که در راستای این فرهنگ، بسیجیان قلههای علم و فناوری را به تسخیر خود درآوردهاند و اخلاق و منش اسلامی با خلق و خوی بسیجی عجین شده است، بهترین تبلیغ برای بسیج خواهد بود.
حجتالاسلام و المسلمین جمشیدی ادامه داد: البته این به معنای آن نیست که مسئولان در ترویج و امتیازبخشی به بسیج و کسانی که در این مسیر قدم برمیدارند، کوتاهی کنند، اما اگر به حقیقتی که مدنظر امام راحل، رهبر معظم انقلاب و اسلام انقلابی است، توجه کنیم خود این بهترین تبلیغ برای توسعه این فرهنگ است.
وی اظهار داشت: اگر کارنامه بسیج در این سالها را مرور کنیم، مشاهده میکنیم که در دوره جنگ به دلیل همگانی بودن فرهنگ بسیج با وجود آن که بازار تهاجمات فرهنگی گسترده بود، فضای معنوی برخاسته از فرهنگ بسیجی به عنوان یک سپر معنوی عمل میکرد.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور افزود: بعد از جنگ هرجا نسبت به اسلام و انقلاب وفاداری بیشتری داشتیم در عمل و منش در فرهنگ اجتماعی جامعه توفیقات بیشتری حاصل شد و هرجا از آن فاصله گرفتیم نسبت به تهاجم فرهنگی دشمن زمینگیر شدیم.
وی گفت: هرگاه متولیان فرهنگ دینی و عمومی جامعه با بسیج فاصله پیدا کردند و به نسبت اثر و فرهنگ بسیج کم شد، به نسبت اثرپذیری از فرهنگ تهاجمی دشمن بیشتر شد.
بر اساس اعلام روابط عمومی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، حجتالاسلام و المسلمین جمشیدی اظهار داشت: بسیج یک شجره طیبه است که به برکت نفس و فرمان امام راحل تشکیل شد. این نهال به سرعت به یک شجره تنومند تبدیل شد که ریشههای عمیق آن نهتنها سراسر ایران را فراگرفت، بلکه پایگاههای وسیعی در دنیا پیدا کرد به ویژه میان ملتها و امتهای انقلابی سراسر جهان، فرهنگ بسیجی و فکر بسیجی یک تلالو و درخشش ویژه پیدا کرده است.