به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین لواسانی، جانشین معاون تبلیغ حوزه علمیه استان قم در این نشست، در سخنانی این گونه نشست ها را اتاق فکر و عقبه معرفتی و تربیتی تمامی جلسات مذهبی دانست و با گرامیداشت یادوخاطره شهدای روحانی عرصه تبلیغ دینی،تبلیغ را از برجستهترین مصادیق جهاد برشمرد.
وی با اشاره به ضرورت و اهمیت تبلیغ در شهر مقدس قم و نیازمندی های تبلیغی این شهر، مطالبی را در ارتباط با برنامه «مدارس امین» و شیوه اجرایی این برنامه بیان کرد و خواستار تشکیل جلسه ای جداگانه برای آشنایی طلاب با این برنامه ها شد.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین اقبالی، مدیر مدرسه علمیه علوی نیز با ابراز خرسندی از تشکیل این نشست،هدف نهایی از تحصیل طلاب را هدایت مردم دانست و به بیان روایتی در اهمیت این موضوع پرداخت.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: کار تبلیغی ما زمانی ارزش خواهد داشت که قانون مند، نظام مند و روش مند باشد و حرکت های بی برنامه در این عرصه بینتیجه خواهد بود.
حجت الاسلام والمسلمین اقبالی ظرفیت های تبلیغی مدرسه علوی به خصوص برنامه اردوی تابستانی این مدرسه که در قالب «طرح ناصحین امین» از سال1385 به بعد اجرا می شود را ارزشمند دانست و بیان داشت:طلاب قدر این سرمایه را بدانند و به نحو احسن از این ظرفیت ها استفاده کنند.
بر اساس این گزارش،حجت الاسلام فدوی، معاون تبلیغ مدرسه علمیه علوی در ابتدای این نشست، به ارائه گزارشی از فعالیت های تبلیغی این مدرسه پرداخت و در ادامه، حجتالاسلام محمد دوست، مسئول گروه تبلیغی جهادی عباد به بیان ویژگی ها و شرایط تبلیغ جهادی اشاره کرد و گزارشی از فعالیت مبلغین مدرسه علمیه علوی، اعزامی به مناطق تبلیغی استان های خراسان جنوبی و لرستان ارائه کرد.
وی با اشاره به ویژگی های علمی، اخلاقی و تبلیغی طلاب مدرسه علمیه علوی،خواستار همکاری های بیش از پیش این مدرسه با گروه تبلیغی جهادی عبادشد.
خاطرنشان می شود،در پایان این نشست از مبلغین دهه اول ماه محرم مدرسه علمیه علوی تجلیل به عمل آمد.