به گزارش خبرگزاری حوزه از گرگان، امام جمعه اهل سنت پیرواش، طی سخنانی بااشاره به جایگاه زن دراسلام، اظهارداشت: اسلام برای زن جایگاه والایی قائل است؛ قبل از اسلام نسبت به زن بیتوجهی میشد، به گونه ای که در شبه جزیره عرب، زن مایه ننگ خانواده بود اما با ظهور اسلام، رسول اکرم ( صلی ا... علیه و آله ) با رفتار و گفتارش مقام زن را ارج نهاد و با معرفی برترین و والاترین الگوی زن مسلمان به جهانیان – فاطمه زهرا (سلام ا... علیها ) - دیدگاه جهان را نسبت به زن تغییرداد.
آخوند عبدالله سن سبلی افزود: مشاهده و تجربه این معنا را ثابت کرده که مرد و زن، دو فرد از یک نوع و از یک جوهرند، جوهری که نامش انسان است، چون تمامی آثاری که از انسانیت در صنف مرد مشاهده گردبد، در صنف زن نیز مشاهده شده است.
وی که در جمع تعدادی از طلاب اهلسنت سخن میگفت، افزود: اگر در مرد فضائلی از قبیل سخاوت، شجاعت، علم، خویشتن داری و امثال آن دیده شده در صنف زن نیز بدون هیچ تفاوتی دیده شده است.
این امام جمعه اهل سنت تصریح کرد: تردیدی نیست که زنان، در طول تاریخ از موقعیت مطلوب و شان بالایی برخوردار نبوده و غالبا مورد بیمهری، ظلم و ستم واقع میشدند، اما با رشد و نشر روز افزون دین اسلام زن به جایگاه واقعی خود در جامعه و خانواده دست یافته است که در این راستا درایران با وقوع انقلاب اسلامی، این جایگاه هرچه بهتر احیاء گردید.
وی خاطر نشان کرد: ادیان الهی بویژه دین خاتم، بیش از همه به احیای شخصیت والای زن همت گماشتهاند و خداوند متعال در قرآن بهترین راه را برای سعادت و رستگاری بشر اعم از زن و مرد فراروی آنان گشوده است.
آخوند عبدالله سن سبلی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به ایام سوگواری اهل بیت(ع) گفت: هدف اصلى و نهايى از تحقیق و كاوش در زندگى معصومين (ع )، در حقيقت شناخت و به کارگیری مواضع دينى، اجتماعى، معرفت پيامها و درسها و شيوه عملى ايشان است.