به گزارش خبرگزاری حوزه از مشهد ، حجت الاسلام و المسلمين فرجام در اجلاس مديران مدارس حوزه علميه خراسان بر رشد و بالندگي حوزه هاي علميه نسبت به گذشته تاكيد كرد.
وي تصريح كرد: نبايد به اين ميزان از رشد و ارتقا اكتفا كرد، بلكه مي بايست براي پيشرفت بيشتر حوزه هاي علميه، برنامهريزي داشت.
مديراجرايي حوزه علميه خراسان به طرح راه اندازي مدرسه فقاهت برای ظور حضور طلاب با معدل بالاي 18 و در واقع استعدادهاي برتر با حضور اساتيد برجسته و تسهيلات خوب در زمينه تحصيل فقه و اصول سنتي اشاره و خاطر نشان كرد: اين طرح با نگاهي 50 ساله برنامه ريزي شده تا افرادي خوش استعداد با منش طلبگي، در آينده حوزه علميه، در فضاي صددرصد سنتي فقه و اصول، تربيت و مدرسان و مجتهدان برجسته اي به حوزههاي علميه معرفي شوند.
حجت الاسلام و المسلمين فرجام با تاكيد بر جذب استعدادهاي برجسته، گفت: براي جذب استعدادهاي خوب مي توان با زمينه سازي وشناسایی در كنار فراخوان عمومي، افراد برتر را با حوزه علميه آشنا كرد.
وي بر تعامل با نهادهاي فرهنگي به منظور ارتقا جايگاه حوزه و جذب عناصر كيفي تأكيد كرد و ابرازداشت: حوزه هاي علميه شيعه از گذشته در باور مردم بوده و هيچ نظام سياسي منتي بر اين نهاد حوزوي نداشته است.
دبير شوراي برنامهريزي مديريت حوزه علميه خراسان تصريح كرد: روحانيت شيعه در اين دوران ميتواند نقش مهمي ايفا كند و با همت و تلاش خود از اين فرصت بهره برند.
حجت الاسلام و المسلمين فرجام با اشاره به فضاي افراطي وهابيت و القاعده، ابرازداشت: در اين فضا كه تلاش مي شود براي شيعه محدوديت ايجاد كند، افراد زيادي در دنياي امروز به دنبال دريافت پيام و معارف اهل بيت (عليهم السلام) هستند.
وي در ادامه ضمن تأكيد بر اهميت برگزاري همايش مديران مدارس، يادآورشد: مديران ميتوانند در اين زمينه كمك فكري خوبي به برنامه ريزان ارائه دهند.
مدير اجرائي حوزه علميه خراسان با اشاره به راه اندازي دوره سفيران هدايت و تبليغ از سال جاري تحصيلي، ابرازداشت: اين طرح در سال آينده در شش مدرسه علميه استانهاي خراسان توسعه خواهد يافت.
براساس گزارش روابط عمومي حوزه علميه خراسان حجتالاسلام و المسلمين فرجام از مديران مدارس خواست تا نظرات و پيشنهادات خود را در اين زمينه اعلام كنند.