حجتالاسلام علی تقوی در گفت و گو با خبرنگار حوزه در اصفهان با توجه به هفته وحدت حوزه و دانشگاه پیرامون ضرورت این امرو با بیان این که بحث وحدت حوزه و دانشگاه دارای دو سطح است، اظهار کرد: می توانیم سطح نخست را این گونه تصور کنیم که جلساتی را در این خصوص برگزار کنیم.
وی با توجه به این که در این گونه جلسات باید شخصیتهای علمی از هر دو مرجع علمی یعنی حوزه و دانشگاه دعوت شده باشند، افزود: با وجود این که این اشخاص هر یک درباره مرجع علمی خود بحث کرده و با نقطه نظرات آشنا می شوند، اما این نمی تواند سبب وحدت میان حوزه و دانشگاه شود.
مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه اصفهان با بیان این که این گونه وحدت حوزه و دانشگاه محقق نشده و مد نظر ما نیست، تصریح کرد: نباید به همین سطح ظاهری اکتفا شود، بلکه باید به طور ریشه ای به این مسئله نگاه کرد.
وی با اعتقاد بر اینکه وحدت حوزه و دانشگاه به معنای وحدت علم و دین است، بیان کرد: در اندیشه های غرب علم از دین جدا شده و علم به تنهایی راه خود را ادامه داده و سبب میشود که این مسئله در قرن های متوالی به کشور های اسلامی نیز کشیده شود.
حجت الاسلام تقوی با بیان اینکه در این مدت در کشورهای اسلامی بحث سکولاریزه کردن در ابعاد مختلف از جمله علم به وجود آمد، خاطرنشان کرد: با ایجاد انقلاب اسلامی در ایران علم و دین به هم رسیدند و باید به این سطح به وحدت حوزه و دانشگاه توجه کرد.
وی با اعتقاد بر اینکه مسئله وحدت و حوزه و دانشگاه مسئلهای کوچک و یا کم اهمیت نیست و باید سالها تلاش شود تا علوم با دین آشتی کرده بر پایه آن توسعه یابد، عنوان کرد: البته فعالیتهای خوبی در این زمینه انجام شده، اما کافی نبوده و تلاش بیشتری میطلبد.
انتهای پیام/