چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024

موسس مدرسه علمیه امام هادی(ع)، پاسخگویی تخصصی به شبهات و انحرافات دینی و توسعه تخصصی تبلیغ را از اهداف مهم و کلان این مرکز دینی اعلام کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن زاده، موسس مدرسه علمیه امام هادی(ع) اهواز، در گفت و گو با خبرگزاری حوزه در اهواز، با تأکید بر لزوم وجود طلاب خبره در زمینه تبلیغ معارف ناب اسلامی و افزایش مدارس علمیه در خوزستان، اظهار داشت: نیاز استان خوزستان به طلاب علوم دینی و مدارس علمیه، محسوس بوده و افزایش جذب طلاب و توسعه مدارس علمیه یکی از تأکیدات آیت الله موسوی جزایری است.

امام جمعه موقت اهواز، با بیان این که نیاز به معارف ناب اهل بیت(ع) نه تنها مختص خوزستان است بلکه همه کشور و جهان اسلام نیازمند بهره مندی از این معارف پاک و آسمانی است، گفت: احساس کردیم که در مرکز شهر نیاز است که مدرسه علمیه ای را تأسیس کنیم و نکته ای که ما را برای این کار ترغیب کرد، عدم وجود حوزه های علمیه فعال در مرکز شهر است؛ در صورتی که در سابق مدارس علمیه ای در مرکز شهر وجود داشتند اما در برهه کنونی فعال نیستند.

حجت الاسلام و المسلمین حسن زاده با اشاره به نوسازی مسجد آیت الله مرعشی، بیان داشت: در کنار تجدید بنای مسجد خانه ای را نیز با همت خیرین خریداری کردیم و مناسب دیدیم که بر اساس الگوبرداری از مدارس سنتی آن را به یک مدرسه علمیه در کنار مسجد تبدیل کنیم.

این استاد حوزه علمیه خوزستان با تأکید بر این که حضور مسجد و مدرسه علمیه در کنار یک دیگر سبب افزایش فضای معنوی مسجد و حوزه علمیه می شود، گفت: امیدواریم که با عنایات امام زمان(عج) این مدرسه علمیه در منطقه، مثمر ثمر باشد و نام این مدرسه را بنا بر پیشنهاد  آیت الله موسوی جزایری به نام مقدس امام هادی(ع) مزین کردیم.

وی با اشاره به اهداف  تأسیس مدرسه علمیه امام هادی(ع)، تصریح کرد: همه اهدافی که در تأسیس حوزه های علمیه دنبال می شود در تدریس و تبلیغ خلاصه می شود و طلاب پس از پایان دروس حوزوی، ‌یا تدریس در حوزه علمیه را دنبال می کنند یا در دانشگاه ها، مراکز علمی و سازمان ها تبلیغ می کنند و برخی نیز در مسیر پژوهش و تحقیق مشغول می‌شوند.

مدیر مدرسه علمیه امام هادی(ع) با بیان این که تدریس و تبلیغ بعد بیرونی حوزه علمیه است، گفت: طلاب پس از پایان دروس  حوزوی به امر تدریس یا تبلیغ مشغول می‌شوند که این بعد بیرونی حوزه های علمیه است اما بعد درونی حوزه علمیه تهذیب نفس و پیمودن مراتب و کمال سعادت است که پس از ورود طلاب به حوزه های علمیه صورت می‌گیرد.

توسعه مسایل فرهنگی در مرکز شهر از اولویت ها است

حجت الاسلام و المسلمین حسن زاده اولویت نخست مدرسه علمیه امام هادی(ع) را توسعه مسایل فرهنگی در مرکز شهر دانست و گفت: توسعه حوزه علمیه در مرکز شهر و تملک زمین به خاطر بالا بودن قیمت املاک بسیار مشکل است که اگر موفق شویم، این حوزه را در مرکز شهر توسعه خواهیم داد و گرنه در راستای توسعه فضای مدرسه ناچاریم به خارج از مرکز شهر منتقل شویم.

این استاد  حوزه علمیه خوزستان ادامه داد: از دیگر اولویت هایی که مدرسه علمیه امام هادی(ع) دنبال می کند کمک به مراکز علمی، پژوهشی و تخصصی حوزه علمیه اهواز است که امیدواریم آنچه در توان داریم بتوانیم به توسعه و شکوفایی این مراکز کمک کنیم.

مسؤول بعثه مقام معظم رهبری در خوزستان، پاسخگویی تخصصی به شبهات و انحرافات دینی و توسعه تخصصی تبلیغ را از اهداف مهم و کلان دیگر مدرسه علمیه امام هادی(ع) توصیف کرد.

وی با اشاره به برنامه های آموزشی مدرسه علمیه امام هادی(ع)، هم گفت: در بحث آموزش در نظر داریم از اساتیدی استفاده کنیم که هم از نظر علمی و هم معنوی بتوانند بر طلاب اثرگذاری کنند و نکته دوم در بحث آموزش مسأله مباحثات طلاب است که به صورت سنتی در حوزه ها وجود داشته و از نظر تربیتی و علمی بر طلاب تأثیرگذار است؛ از این رو هدف ما زنده نگه داشتن مباحثات طلبگی در حوزه علمیه امام هادی(ع) است.

امام جمعه موقت اهواز با تأکید بر این که پژوهش در کنار آموزش را در مدرسه علمیه امام هادی(ع) دنبال خواهیم کرد، بیان داشت: عدم آشنایی طلاب به امر نویسندگی از مهم ترین آفت هایی است که در برخی مدارس علمیه وجود دارد و براساس برنامه ریزی ها در نظر داریم طلاب از همان سال نخست وارد عرصه نویسندگی شده و کار پژوهشی انجام دهند.

حجت الاسلام و المسلمین حسن زاده خاطرنشان کرد: رشد طلبه تنها در زمینه آموزش محوری سبب می شود که به سختی بتوان او را به مسایل پژوهشی سوق داد و در نظر داریم از همان ابتدا رویکرد پژوهشی را در کنار آموزش دنبال کنیم اما نه به گونه ای که آموزش تحت تأثیر پژوهش قرار گیرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha