حجتالاسلام حمیدرضا قربانیان در گفتوگو با خبرنگار حوزه در اصفهان، با اشاره به فعالیتهایش در راستای امر تبلیغ قرآنی، اظهار داشت: از 5 سالگی تلاوت قرآن را آغاز کردم وعضو گروه تواشیح بین المللی فلق هستم.
وی افزود: از سال 86 به همراه گروه ویژه برای تبلیغ قرآنی به کشورهای سوریه، هندوستان، عربستان و کشورهای اروپایی همچون آلمان، هلند، بلژیک اعزام شدهام.
این طلبه و قاری بینالمللی قرآن، با اشاره به زبان مشترک میان تمام مذاهب اسلامی، تاکید کرد: شاید مذاهب مختلف در فقه، اصول و کلام اختلاف نظرهایی داشته باشند، اما زبان مشترک تمامی آنها قرآن کریم است، بنابراین، تبلیغی که یک قاری قرآن در میان مسلمانان غیر شیعی انجام می دهد تاثیرپذیری و اثرات مناسب زیادی در میان دیگر مسلمانان غیر شیعه و عموم مردم دارد.
وی با اشاره به خاطرهای از سفرهای خود برای امر تبلیغ قرآنی به دیگر کشورها، گفت: در «فیصل مسجد» پاکستان، برنامه تلاوت اجرا کردیم و مورد استقبال بسیار حاضران قرار گرفت که این مسئله در وهله اول عجیب به نظر می رسید، چرا که این مسجد محل تبلیغ وهابیون پاکستان است و ورود به آن نیز برای هر کسی امکان پذیر نیست.
حجتالاسلام قربانیان درباره مهم ترین نکته برای قاریان جوان در عرصه تبلیغ قرآنی، گفت: لازم است قاریان جوان فارغ از مسایل مادی به امر تبلیغ قرآنی نگاه کنند و به عبارت دیگر به جای اینکه دنبال کسب شهرت باشند، قرآن در راه رضای خود، برای احساس رضایت و آرامش خود و شنوندگان تلاوت کنند تا در کار خود موفق بوده و تلاوتشان تاثیرگذار باشد.
وی در ادامه با اشاره مهمترین دستآورد قرآنی در زندگی فردی خود، اذعان داشت: بهترین هدیه خداوند به من برای قدم گذاشتن در این راه این بود که در سن 27 سالگی به حج تمتع اعزام شدم؛ در روز عید غدیر، در خانه خدا و روبروی مستجار به لباس طلبگی ملبس هم شدم.
این طلبه حوزه علمیه در ادامه توصیه ای به جوانان وارد شده در این عرصه کرد و گفت: بهترین سلاحی که قاریان می توانند به آن مجهز شوند، همانا خلوص برای خداست، به این معنا که تلاوت آنها برای رضایت خدا، تبلیغ در راه دین برای جذب افراد به اسلام و مذهب شیعه باشد..
وی با اشاره به اینکه پیامبر اکرم (ص) بیشترین سفارش را نسبت به قرآن و اهل بیت(ع) داشته اند، تصریح کرد: این در حالی است که قرآن در کشور ما مهجور واقع شده، به این معنا وزارتخانههای دست اندرکار در زمان بودجه ریزی برنامه های کشور به قرآن کم توجهی میکنند و این در حالی است که کارهای فرهنگی بدون بودجه کافی بسیار کند پیش می رود.
حجت الاسلام قربانیان اضافه کرد: از دیگاه من برای رفع مهجوریت قرآن، لازم است که پیرو فرامین رهبر فرزانه انقلاب، نهضت فراگیر قرآنی تشکیل شود.
وی در پایان با اشاره به این نکته که معرفی قاریان خوب از طریق مسابقات به مردم اشتباه است، تاکید کرد: از دیدگاه کارشناسی هر فردی که به مسابقات وارد شود، قاری خوبی محسوب نمی شود و اکثر اساتید معتقدند که قرائت اثرگذار باید در مجالس تلاوت قرآنی شناسایی شود.