جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

نمایندگان مردم البرز در مجلس شورای اسلامی طی نشستی با مدیر و مسئولان حوزه علمیه خواهران استان در جریان اهم فعالیت های این مرکز حوزوی قرار گرفتند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از البرز این مراسم که با قرائت قرآن  ، پخش سرود جمهوری اسلامی و نمایش کلیپی از حوزه علمیه خواهران آغاز شد مسئولان حوزه علمیه خواهران ،ظرفیت و نیازهای حوزه علمیه خواهران در استان راتشریح کردند.

در این مراسم که آقایان کولیوند و اکبریان نمایندگان شهرستان کرج و کیایی‌نژاد نماینده ساوجبلاغ حضور داشتند،

معاون پژوهش و آموزش حوزه علمیه خواهران استان به معرفی اجمالی از وضعیت آموزش و پژوهش مدارس استان پرداخت و اظهار داشت: ده مدرسه علمیه در استان البرز  به تربیت طلاب مشغول هستند که 1665 طلبه خواهر در این مدارس اشتغال به تحصیل  دارند .

حوری‌ رضا‌زاده  در ادامه به بیان اهداف کوتاه مدت و بلند مدت مدیریت استان از جمله تقویت نخبگان واحدهای حوزوی، ارتقای توانمندی پژوهشی اساتید و طلاب و ظرفیت‌سازی حوزه‌ها برای حضور در مجامع علمی اشاره کرد.

 نرگس انصاری معاون فرهنگی مدیریت استان نیز به معرفی خلاصه‌ای از فعالیت‌های فرهنگی مدارس علمیه به ویژه برگزاری کلاس‌های اخلاق برای طلاب و فعالیت‌های عام‌المنفعه پرداخت.

درادامه این نشست، فاطمه آذری مدیر مدرسه علمیه نورالهدی از مسئولین خواست کرد به امور فرهنگی سطح شهر کرج و استان البرز توجه ویژه‌داشته باشند.

فاطمه سلجوقی مدیر مدرسه علمیه بقیع نیزمشکلات مدارس علمیه با سازمان های دیگر را بیان و از نمایندگان درخواست نمود که کمیته پژوهشی برای پیگیری و آسیب‌شناسی قانون‌شکنی‌های آشکار در استان البرز در مجلس تشکیل شود.

 در ادامه مرضیه عبدلی مدیر مدرسه زینبیه به معرفی فعالیت‌های پژوهشی و آموزشی پرداخت.

وی پیشنهاد داد مدارس به انجام پژوهش‌های کاربردی برگرفته از سیره نبوی و علوی‌ بپردازند.

مدیر مدرسه زینبیه در ادامه افزود: ظرفیت‌سازی بین طلاب و اساتید و مدیران برای شرکت در پژوهش‌های کاربردی، نیاز به حمایت و ظرفیت‌سازی توسط نمایندگان دارد.

  احمد ناصر بخت مدیر نظارت و ساماندهی حوزه علمیه طی گزارشی از فعالیت‌های بخش ساماندهی اعلام نمود: برخی از نقاط استان البرز از جمله طالقان، اشتهارد و... نیاز به مدرسه علمیه دارد و رایزنی‌هایی با مسئولین شهری و امام جمعه صورت گرفته است  که امیدواریم نمایندگان مردم درمجلس نیز در این راستا مارا حمایت  نمایند.

وی  افزود: کمک هزینه‌های پژوهشی و اردویی مدارس حدود دو سال است که تقلیل یافته است.

  حجت‌الاسلام و المسلمین ابوالفضل بنی‌احمدی مدیر حوزه علمیه خواهران البرز گفت: حوزه علمیه خواهران استان البرز برای اولین بار بحث آموزش پژوهش محور را راه‌اندازی کرده است.

وی به وجود پتانسیل موجود در حوزه‌های علمیه اشاره کرد و بیان داشت: نیروها و فعالیت‌های بسیاری در مدارس وجود دارد که قابلیت ارائه در سطح شهر را دارد اما به دلیل نداشتن بودجه کافی و عدم حمایت،این فعالیت‌ها از ادامه باز می‌ماند.

مدیر حوزه علمیه خواهران البرز  افزود: به عنوان مثال پایان نامه‌هایی با قابلیت چاپ در قالب کتاب وجود دارند اما به دلیل نداشتن بودجه در قفسه کتابخانه خاک می‌خورد،همچنین مدارس، مشکلات مادی بسیاری دارند که اگر مساعدت و توجه نمایندگان مجلس در کار باشد این مشکلات مرتفع خواهد شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین کیایی‌نژاد نماینده مردم ساوجبلاغ در مجلس در ادامه نشست گفت: حوزه‌های علمیه در کنار فعالیت‌های علمی و پژوهشی و آموزشی به بحث اخلاق طلاب نیز به طور شایسته بپردازند.

  عزیز اکبریان نماینده مردم نیز اذعان داشت:  حضور طلاب در کرج افزایش یافته است لازم است مسئولان فرهنگی  با استفاده از این پتانسیل به فرهنگ‌سازی بنیان خانواده بپردازند.

وی خاطرنشان کرد:حوزه‌ها باید در زمینه‌ سیاسی فعال و هوشیار باشند.

  کولیوند دیگر نماینده مردم نیز پیشنهاد داد جلسه دیگری با فضای پرسش و پاسخ ایجاد شود.

وی گفت: تلاش می‌کنیم مقدماتی فراهم شود تا به مدارس علمیه خواهران بودجه فعالیت‌های فرهنگی تخصیص یابد و در مسیر صحیح خرج شود.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha