به گزارش خبرگزاری حوزه، در این نشست علمی،حجت الاسلام والمسلمین رحیم کارگر، سعید خزایی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و حجت الاسلام والمسلمین رضا علی کرمی عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور قم به ایراد سخنرانی پرداختند.
در ابتدای این مراسم حجت الاسلام رحیم کارگر دبیر این نشست گفت: اکثر کارشناسان معتقد هستند که دگرگونی های اجتماعی در نتیجه فرایندخانوادگی بوجود می آید.
وی افزود: آینده پژوهی در این عرصه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و مجموعههای تخصصی در حوزه باید این روند را پیش بینی و راهکارهای لازم را برای گریز از از هم پاشیدگی خانوادگی ارایه دهد.
پس از وی حجتالاسلام والمسلمین رضا علی کرمی گفت: ؛ وظیفه حوزه آن است که در این عرصه فعالیت علمی و پژوهشی خود را بیشتر کرده و طرحهای خود را برای مدیریت این حوزه ارایه دهد؛ باید توجه داشت که غرب و دنیای استکبار به دنبال استیلای خود بر جهان هستند و در این راستا، خانواده را هدف گرفتهاند.
عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور قم یادآورشد: در این زمینه هیچ حکومتی نمی تواند طرح های بزرگ ملی اقتصادی و سیاسی و اجمتاعی خود را بدون مدیریت خانواده انجام دهد؛ غرب از راه و مسیر آینده پژوهی سعی میکنند بر دنیا مسلط شوند.
وی با ذکر این مطلب که دیگر تسلط دنیای غرب بر شرق از راه نیروی نظامی نیست عنوان کرد: آنها سعی میکنند در بعد فرهنگی و با محوریت خانواده برکشورهای جهان استیلا یابند.
این استاد حوزه افزود: راهبرد آنهادر این زمینه آن است که با تغییر فرهنگ خانواده و الگوی خانوادگی، کشورها را از مسیر طبیعی خود خارج میکنند؛ بدون شک در 20سال آینده چالشهای عظیمی بین دو گروه فعال اجتماعی بوجود میآید که اولین گروه، گروهی هستند که از مجموعههای خانوادگی اصیل به دفاع میپردازند و گروه دیگر گروه نو متفکران هستند که این گروه با جریان تحول در خانوادهها همراهی میکنند.
در ادامه نیز سعید خزائی درسخنانی از هم پاشیدگی نظام خانوادگی در غرب را محصول روند زندگی مدرن دانست و بر لزوم تلاش برای ارایه راهکارهایی برای جلوگیری از ورود این فرهنگ به داخل کشور تاکید کرد.