چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024
آیت‌الله استادی

عضو جامعه مدرسین حوزه، با اشاره به این که مهلک‌ترین آسیب‌های از ناحیه گناه متوجه انسان می شود، تاکید کرد: یکی از راه‌های مبتلا نشدن به مشکلات، دوری از گناه است،این مسئله در آیات و روایات بسیار فراوان دیده می‌شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت‌الله استادی، امروز در اجلاسیه فارغ‌التحصیلان سفیران هدایت با اشاره به حساسیت امر تبلیغ، اظهار داشت: برخی واژه‌ها و عناوین حاوی معانی مهمی هستند که برای انسان مسئولیت به همراه می‌آورند و سفیران هدایت باید با خود فکر کنند که آیا عنوان سفیر هدایت با خود آنها مطابقت دارد.

دبیر شورای عالی حوزه های علمیه درباره لزوم کوشش و تلاش در امر علم و تقوا، خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم که روز به روز علم و تقوای ما نسبت به روز دیگر افزوده‌تر گردد و در نتیجه آن اثرگذاری بیشتری خواهیم داشت.

عضو جامعه مدرسین حوزه، مهلک‌ترین آسیب‌های که متوجه انسان می‌شود را از ناحیه گناه دانسته و تاکید کرد: یکی از راه‌های مبتلا نشدن به مشکلات دوری از گناه است که این مسئله در آیات و روایات بسیار فراوان دیده می‌شود.

دبیر شورای عالی حوزه های علمیه، غرور را سبب منحرف شدن دانسته و افزود: انسان نباید مغرور شود و خود را در ورطه گناه قرار دهد، چه بسا بسیاری از مکان‌ها و وسایل انسان را از مسیر درست منحرف می‌کنند.

آیت الله استادی با اشاره به رواتی از امام علی‌(ع)، یادآور شد: گناه دام شیطان است و هر کس از نزدیکی آن عبور کند، در دام آن خواهد افتاد؛ بنابراین انسان نباید با غرور، خود را در ورطه هلاکت قرار دهد.

عضو جامعه مدرسین حوزه تکرار اعمال خیر را سبب ملکه شدن این اعمال دانسته و گفت: تکرار یک عمل، سبب می‌شود که انجام آن در مراحل بعد آسان‌تر گردد و طبق روایات وارد شده از ناحیه معصومین‌(ع)، انسان باید خود را به انجام کار خیر عادت دهد تا انجام آن برای او آسان گردد..

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha