جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
حجت‌الاسلام والمسلمین نبوی

سعي كردم وراي تزئينات امروزي، فضاي مدينه را در دوران امام صادق (ع)، امام باقر (ع) و پيامبر اكرم (ص) ترسيم كنم، زيرا با اين نگاه عميق، تشرف به مكه صفاي خاصي دارد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمين محمدحسن نبوي، با اشاره به احساسش از نخستين تشرف خود به حج، اظهار داشت: در آن دوران، تصاوير و فيلم‌ها از مكه و مدينه به اندازه دوران كنوني نبود و ذهنيت ما از عربستان، همان عربستان قديم بود، ولي با فضاي جديد مواجه شديم كه در برخي چيزها شبيه غرب است.

وي خاطرنشان كرد: سعي كردم وراي تزئينات امروزي، فضاي مدينه را در دوران امام صادق (ع)، امام باقر (ع) و پيامبر اكرم (ص) ترسيم كنم؛ زيرا با اين نگاه عميق، تشرف به مكه صفاي خاصي دارد.

معاون تبليغ و آموزش‌هاي كاربردي حوزه‌هاي علميه ادامه داد: تشرف به مكه فرصت خوبي بود تا با دنياي اسلام ارتباط برقرار كنيم، مقداري زبان عربي ياد گرفته بودم، برخي اوقات با عرب‌ها صحبت مي‌كردم.

وي خاطرنشان كرد: ايران براي كشورها و مليت‌هاي مختلف مهم بود و مي‌خواستند آشنايي بيشتري با ايران پيدا كنند و فضاي ايران را بهتر بشناسند زيرا انقلاب ايران در آن دوران به تازگي به وقوع پيوسته بود و براي آنها جاذبه داشت كه مي‌فهميدند كه در ايران چه خبر است.

حجت الاسلام والمسلمین نبوي يادآور شد: از اين امر كه مردي مانند امام خميني (ره) در برابر آمريكا ايستاده و سفارت رژیم صهیونیستی را بسته و سفارت فلسطين را باز كرده، خيلي براي آنها پرجاذبه بود و در ذهن‌هايشان موج ايجاد مي‌كرد.

وي تصريح كرد: روحاني خوبي در نخستين سفر به حج وجود داشت كه مي‌توانست پيوند بين حاجي‌ها و معنويت حج را به وجود آورد.

معاون تبليغ و آموزش‌هاي كاربردي حوزه‌هاي علميه با اشاره به تاثيرات حج در افراد، گفت: همين كه فردي وارد فضاي مسجدالحرام و مسجدالنبي شود، از اين فضاها متاثر مي‌شود، هر كس وارد مسجدالحرام و مسجدالنبي شود به محض ورود و خروج از فضاي معنوي تاثير مي‌گيرد.

وي با اشاره به تاثیرگذاری روحانی کاروان بر حجاج، ابراز داشت: روحاني كاروان مردم را با تاريخ اسلام، فلسفه حج، تاريخ انبيا و حضرت ابراهيم (ع) پيوند مي‌زند.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha