چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024
حجت‌الاسلام والمسلمین جمشیدی

حوزه علمیه خواهران ظرفیتی در کنار حوزه علمیه برادران است و درحال حاضر با 406 واحد آموزشی، 65هزار طلبه شاغل به تحصیل و 70هزار فارغ التحصیل، در حال فعالیت است.

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری حوزه از شیراز، حجت الاسلام والمسلمین محمودرضا جمشیدی، عصر امروز در اجلاسیه عمومی جامعه مدرسین و علمای بلاد در شیراز، با ارئه گزارشی از وضعیت حوزه های علمیه خواهران، گفت: در طول تاریخ تشیع، خواهران فرهیخته و فاضله زیادی داشته ایم که پله‌های علمی و عملی را طی کردند، اما در حوزه خواهران، این کار به صورت سازمان یافته انجام می‌شود و مسبوق به سابقه نیست.

عضو جامعه مدرسین حوزه ادامه داد: به برکات انقلاب اسلامی  و با عنایت شخص حضرت امام خمینی(ره) مدارس علمیه خواهران شکل گرفت و حضرت امام(ره) در نهضت پیروزی انقلاب به خوبی از ظرفیت این قشر استفاده کردند.

مدیر حوزه های علمیه خواهران با بیان این که غرب، جایگاه زن را تنزل داده و امروز ابزاری برای تبلیغ و شهوت رانی است، یادآور شد: حضرت امام(ره) ابتدا جامعه الزهرا را با 60 میلیون تومان هزینه شخصی خود تأسیس کردند؛ البته تنها این کار را انجام ندادند، بلکه تشکیل دفتر تبلیغات اسلامی و خیلی از مدارس دیگر از اقدامات حضرت امام(ره) است.

وی با بیان این که امروز 17 سال از تأسیس حوزه های علمیه خواهران می گذرد و مقام معظم رهبری در این رابطه فرمودند "پدیده تربیت خواهران طلبه، پدیده مبارک و عظیمی است"، گفت: مدیریت حوزه های علمیه خواهران ستادی است و هدف آن هدایت، نظارت و تربیت انسان های مهذب و ارزشی است.

حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی ادامه داد: حوزه علمیه خواهران ظرفیتی در کنار حوزه علمیه برادران است و درحال حاضر با 406 واحد آموزشی، 65هزار طلبه شاغل به تحصیل و 70هزار فارغ التحصیل، در حال فعالیت است.

مدیر حوزه های علمیه خواهران یادآور شد: در آموزش های حوزه خواهران، بانوان هدف هستند و در حال حاضر 78 درصد اساتید از خود بانوان اند و سیاست ما بر این است همه اساتید، خانم و از حوزه خواهران باشند.

وی با اعلام این که در عرصه تبلیغ 2 هزارخواهر وبلاگ نویس داریم و ظرفیت برای 2 هزار نفر دیگر نیز فراهم شده است، به فعالیت های پژوهشی حوزه های خواهران اشاره کرد و گفت: هرچند ظرفیت پژوهشی بانوان مورد غفلت قرار گرفته بود، اما در چهار جشنواره، خواهران نه تنها کمتر از برادران، بلکه در برخی از استان ها بیشتر شرکت کردند و حائز رتبه شدند.

مدیر حوزه های علمیه خواهران ادامه داد: امسال 12هزار فارغ التحصیل را در گروه های پژوهشی فعال کردیم که 4هزار اثر و 120 کتاب تدوین کرده اند و 800 مورد گروه پژوهشی نیز شکل گرفته است.

وی با بیان این که بیش از 64هزار فعالیت تبلیغی در دانشگاه ها و آموزش و پرورش از سوی بانوان صورت گرفته است، یادآور شد: در چهارسال اخیر 250 پروژه عمرانی انجام شده که 170 پروژه تمام شده است و کل کمک های عمرانی دولت به حوزه های خواهران که از طریق جامعه مدرسین داده شده، 130 میلیارد تومان بود، اما کل هزینه هایی که برای این پروژه ها انجام شده، یک هزار و 300 میلیارد تومان است، همچنین امروز بیش از 500هزار متر مربع فضای آموزشی برای حوزه های خواهران آماده شده است.

حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی با بیان این که باید به حوزه های علمیه خواهران به عنوان ظرفیت و فرصت نگاه کرد، گفت: حوزه های علمیه خواهران را باور کنیم، چون ظرفیت عظیمی است و توجه به آن باید از اهداف استراتژیک نظام جمهوری اسلامی ایران باشد.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha