پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
کد خبر: 328507
۱۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۸:۰۵
حجاب

قائم مقام دبیر ستاد احیاء امربه معروف و نهی از منکر آذربایجان غربی با تاکید بر ضرورت رعایت عفاف و حجاب در جامعه اسلامی،تبلیغ و توسعه آن را مایه آرامش و سلامت روحی و روانی افراد عنوان کرد.

حجت الاسلام علی قنبری در گفت وگو با خبرنگار حوزه در ارومیه، رعایت حجاب و پوشش اسلامی را یکی از ضرورتهای دین اسلام عنوان کرد و اظهارداشت: حفظ حجاب نماد فرهنگ دینی و اعلام عقیده اسلامی است، از آنجایی که برای حفظ این فریضه مهم دستورات دینی فقهی و شرعی بسیاری داریم، بنابراین جایگاه حجاب و عفاف در جامعه قابل تفکیک از ارزشهای دینی عقیدتی و اسلامی نیست.

وی با هشدار در خصوص تهاجم فرهنگی، افزود: بحث تهاجم فرهنگی و ورود مدل های نامناسب غربی به معنای هدف قرار دادن دشمن به عفت و پوشش زنان در جامعه اسلامی است تا با نشانه گرفتن فرهنگ دینی عقاید و ارزش های اسلامی را در جامعه کم رنگ جلوه دهند.

شاخص های برتر عفاف و حجاب را  معرفی کنیم

قائم مقام دبیر ستاد احیاء امربه معروف و نهی از منکر آذربایجان غربی، تبیین جاذبه های حجاب و معرفی الگوهای برجسته در بطن جامعه را برای آشناسازی قشرجوان موثر عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: معرفی اسوه های برتر پوشش اسلامی در تاریخ اسلام و همچنین معرفی الگوهای شایسته در جامعه امروزی می تواند در ترغیب نسل جوان مفید واقع شود زیرا ما شاهد موفقیت بانوان بسیاری در عرصه های مختلف علمی، پژوهشی با وجود بهره مندی از حجاب اسلامی هستیم که به هیچ عنوان حجاب را مانع محدودیت نمی دانند.

حجت الاسلام قنبری، زبان هنر را در ترغیب جوانان به پوشش اسلامی موثر دانست و افزود: استفاده از ظرفیت های هنری و زبان هنر می تواند در ترسیم برکات و فواید پوشش معقول و مدنظر اسلام کارساز باشد.

زبان تخریب و تهدید تاثیر منفی دارد

وی، خاطرنشان ساخت: امر به معروف و نهی از منکر در قلب زبان نرم و دلسوزانه و بهره گیری از تذکر لسانی همراه با حفظ حرمت و شخصیت فرد با رعایت شرایط نصیحت می تواند موثر باشد و اگر با تخریب و تهدید صورت پذیرد تاثیر منفی و معکوس برجای خواهد گذاشت.

قائم مقام دبیر ستاد احیاء امربه معروف و نهی از منکر آذربایجان غربی، با اشاره به آسیب های فردی و اجتماعی پوشش های نامناسب در جامعه اذهان داشت:  بدحجابی در روح و روان انسان آثار سوء و منفی برجای گذاشته  و در تخریب شخصیت افراد در ابعاد فردی _اجتماعی بسیار اثر گذار  است.

به گفته وی، التهاب آفرینی در جامعه و به گناه و منکر کشاندن دیگران، از بین بردن ارزشهای دینی و اسلامی ایجاد فساد اخلاقی، فروپاشی نظام خانواده ها، از بین بردن آثار مثبت در تربیت اجتماعی از جمله فرزندان، افزایش پدیده طلاق و پیامدهای سوء آن از دیگر آثار و پیامدهای بدحجابی می باشد

حوزه های علمیه متولی ترویج فرایض دینی

حجت الاسلام قنبری، در ادامه نقش اصلی و تاریخی روحانیون و علماء را در تبلیغ و ترویج دین و ارزشهای دینی مهم دانست و افزود: پوشش اسلامی و حجاب یکی از ارزش ها و ضرورت های جامعه دینی بوده  و  قطعاً نقش حوزه های علمیه در این زمینه بسیار برجسته می باشد لذا حوزویان باید اهتمام ویژه ای به ابن امر داشته باشند.

 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha