جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
حجت‌الاسلام بی‌ریا

رییس انجمن روانشناسی اسلامی حوزه علمیه قم از تدوین طرح ممیزی و ارزیابی دانش مطالعات خانواده، توسط کارشناسان و محققان عضو این انجمن خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین سقای بی ریا، شب گذشته، در «نشست علمی درمانگری مذهبی 3»، در سالن اجتماعات انجمن های علمی حوزه علمیه قم، با ارائه گزارشی از فعالیت ها انجمن روانشناسی اسلامی حوزه، اظهارداشت: یکی از اقدامات مهم ثبت انجمن به عنوان یک موسسه علمی، در سازمان ثبت شرکت ها بوده است.

وی افزود: تدوین و ارائه طرح های کلان پژوهشی از جمله اولین سند نیاز سنجی دین و روانشناسی که موجب انتخاب انجمن روانشناسی به عنوان برترین انجمن، از میان 20 انجمن فعال در این عرصه، از افتخارات انجمن به شمار می رود.

رییس انجمن روانشناسی حوزه با اشاره به سند نیاز سنجی پژوهشی دینی روانشناسی، تصریح کرد: کلیه داده ها در این سند، برگرفته از مقالات علمی لاتین، عربی و فارسی و همچنین مقالات ارائه شده و کتاب ها جمع آوری شده، در طول 3سال توسط 15 محقق و کارشناس تهیه شده است .

حجت الاسلام والمسلمین سقای بی ریا ادامه داد: تدوین طرح ممیزی و ارزیابی دانش مطالعات خانواده نیز توسط 13 محقق و پژوهشگر عرصه روانشناسی اسلامی، با طرح یکصد سئوال کمّی از دانش آموختگان، دانشجویان و اساتید و همچنین 30 سئوال کیفی فرصت ها و تهدیدهای پیش روی خانواده در ایران و جهان و همچنین مدل ارزش های اجتماعی فن آورانه و روان شناختی دین صورت گرفته است.

وی همچنین، تولید کتب علمی مورد نیاز حوزه روانشناسی اسلامی، نیاز سنجی روانشناسی با رویکرد دینی، تصویب آیین نامه چگونگی حفظ، دفاع و معرفی آثار منتشره اعضای انجمن، راه اندازی سایت انجمن به دو زبان انگلیسی و فارسی و ... را بخش دیگری از فعالیت های انجمن روانشناسی اسلامی حوزه برشمرد.

رییس انجمن روانشناسی اسلامی حوزه با اشاره به این که انجمن، ارتباط خوبی با مرکز روانشناسی و علوم روانشناختی و مشاوره ای کشور برقرارکرده است، خاطرنشان کرد: جلساتی در تهران با حضور نمایندگان انجمن و اساتید به منظور تسریع در عضویت اعضای انجمن در این مرکز و همچنین پیشنهاد معرفی کاندیداهایی برای نمایندگی استانی انجمن روانشناسی حوزه، از دیگر برنامه های عملیاتی این انجمن است.

وی با اعلام این که «کمیته مشاوره دینی» بزودی راه اندازی می شود، خاطرنشان کرد: هئیت مدیره انجمن با اکثریت آرا، به تشکیل این کمیته رای داده و معرفی اعضایی که شرایط عضویت در کمیته را داشته اند نیز انجام شده است.

حجت الاسلام سقایی بی ریا در ادامه با اشاره به تولیدات علمی انجمن روانشناسی اسلامی حوزه، یاد آورشد: در این زمینه می توان به برگزاری شش نشست مولفه های سبک زندگی اسلامی، عقل دینی و هوش روانشناختی، روانشناسی دینی؛ توهم یا واقعیت و ارائه مقالات علمی اشاره کرد.

مدیر گروه روانشناسی موسسه امام خمینی (ره)، برگزاری نشست های مشترک با معاونت پژوهش حوزه، نمایندگی ولی فقیه در حج و زیارت، معاونت علمی ریاست جمهوری و پژوهشگاه حوزه دانشگاه، تجهیز کتابخانه، شناسایی استعداد های جوان، حمایت از اعضا، برگزاری کلاس های رواشناسی دینی، پیگیری انتشار مجله علمی و پژوهشی و ... را از دیگر فعالیت های انجمن روانشناسی اسلامی حوزه اعلام کرد.

انتهای پیام 16/313

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha