به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین زمانی، عصر دیروز طی سخنانی در نشست تخصصی "نقش علمای دین در جهان بدون خشونت و افراطی گری"، از سلسله نشست های تخصصی حوزه های علمیه و جهان معاصر، در دانشگاه معارف اسلامی قم، با اشاره به مطلب فوق گفت: البته ما سال هاست که راجع به رشد جریان های افراطی گری و خشونت در جهان اسلام به ویژه مساله شیعه ستیزی هشدار می دهیم.
وی با اشاره به این که در شکل گیری و توسعه این جریان خطرناک سه عامل و محور تاثیرگذار است، افزود: استعمار و استکبار جهانی از یک سو، جریان وهابیت و تروریست های تکفیری از سوی دیگر و در ضلع سوم، افراطی گری ها و حرکت های تند و غیرمنطقی برخی شیعیان در این قضیه دخیل بوده است.
معاون بین الملل حوزه های علمیه با بیان این که جریان های تند و افراطی، به اسلام و مسلمین ضربه زده اند، گفت: پیشنهاد و طرح ریاست جمهوری در سازمان ملل مبنی بر جهان عاری از خشونت و افراطی گری، حقیقتاً کار بسیار ارزشمندی بود که خوشبختانه به عنوان قطعنامه، در صحن عمومی سازمان ملل متحد به رأی گذاشته شد و به تصویب رسید.
حجت الاسلام والمسلمین زمانی تاکید کرد: از چنین ظرفیتی باید برای پیگیری اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مقابله جدی با موج خشونت در جهان اسلام، نهایت بهره برداری را کرد.
وی همچنین با اشاره به لزوم همکاری و تعامل هر چه بیشتر نهاد ریاست جمهوری، وزارت امور خارجه و نهادهای حوزوی و بین المللی در راستای این هدف مهم، ابراز داشت: در حال حاضر در حوزه های علمیه ظرفیت ها و بسترهای بسیار خوبی وجود دارد که نهادهای دولتی و حاکمیتی می توانند با استفاده از آن ها، به تحقق هدف جهان به دور از خشونت و افراطی گری به خصوص در سطح دنیای اسلام کمک کنند.