به گزارش خبرگزاری حوزه، از تهران حجتالاسلام و المسلمین ملکی مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش، صبح امروز در جمع خبرنگاران با اعلام این مطلب افزود: استخراج مبانی دینی و آموزههای تربیتی غنی اسلام و کاربردی نمودن آن در تربیت نسل جوان و نوجوان جامعه به عهده حوزههای مترقی علمیه است و در این راستا بر اساس تاکیدات سند تحول، استفاده از ظرفیتهای حوزههای علمیه در راس امور و مورد اهتمام ویژه است.
وی ادامه داد: پس از سفر سال 89 مقام معظم رهبری به شهر مقدس قم و تاکیدات معظمله بر استفاده از ظرفیتهای حوزه در جامعه، تعاملات آموزش و پرورش با حوزههای علمیه وارد مرحله جدیدتری شد و در عرصههای مختلف شاهد همکاریهای اثرگذار و بسیار مطلوبی در عرصه تعلیم و تربیت اسلامی در آموزش و پرورش بودیم.
مشاوروزیرآموزش وپرورش گفت: ورود حوزه برای تولید علم و فراوردههای تولیدی مبتنی بر مبانی وحیانی مورد نیاز آموزش و پرورش، در تربیت اسلامی، تحقیق و پژوهش و سایر عرصههای همکاری،از نیازهای جدی ماست .
دبیر ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش تصریح کرد: بیش از 45 درصد اقشار جامعه با آموزش و پرورش ارتباط مستقیم دارند لذا بهرهگیری از آموزههای غنی اسلام در تربیت فرزندان و نسل آینده جامعه با همیاری و همکاری حوزههای علمیه بایستی به دغدغه مطالبه عموم تبدیل شود.
وی یادآور شد: فضای مجازی از مباحث بحث برانگیز در میدان تعلیم و تربیت است به گونهای که امروز برخی مدعیان در صدد هستند با استفاده از تکنولوژیها و فنآوریهای پیشرفته روز ،مقوله حذف معلم را پیگیری نمایند در حالی که در آموزههای دینی نقش حضور معلم و نفس گرم او در عرصه آموزش و تربیت بسیار پررنگ و با اهمیت است.
کفاش معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش و رییس کمیته اجرایی همایش نیز با اشاره به محورها و اهداف برگزاری این همایش گفت: نگاه تربیت اسلامی در تعلیم و تربیت دانشآموزان، بررسی فرصتها و چالشها، پیامدهای فنآوری نوین در تعلیم و تربیت و نقش حوزههای علمیه در تربیت اسلامی و بهرهگیری مثبت از فضای مجازی در آموزش و پرورش از جمله محورهای اصلی برگزاری این همایش است که مورد بحث و بررسی و تبادلنظر کارشناسان و صاحبنظران قرار خواهد گرفت.
وی افزود: تاکنون 39 محور اساسی احصاء و به دانشگاهها و حوزههای علمیه و همه اندیشمندان عرصه تعلیم و تربیت اعلام شده و تا 15 فروردین سال 93 منتظر دریافت آثار این عزیزان به دبیرخانه همایش هستیم.
کفاش ادامه داد: در تربیت اسلامی به دنبال آشنایی با خدا، شناخت دین، انتخاب آزادانه و عمل به آموزههای دینی هستیم و ورود حوزههای علمیه یقینا تاثیرات معنایی و اثرات مثبتی را در مقوله تربیت صحیح جوانان و نوجوانان جامعه خواهد داشت.
وی افزود: در حوزه پرورشی، استان ها را به پنج قطب اصلی شامل استانهای اصفهان، گیلان، آذربایجان شرقی، سمنان و فارس تقسیم کرده و انتظارات و مطالباتمان در همایش را به آنها ابلاغ کردهایم.
کفاش تصریح کرد: در این همایش 5 کمیته فرهنگی و و روابط عمومی، تبلیغات، تشریفات، پشتیبانی و تدارکات، نظارت و ارزیابی تشکیل شد که زیر نظر ستاد اجرایی همایش فعالیت میکنند.
همچنین دکتر قدمی نیز به عنوان دبیر کمیته علمی همایش تعیین شده است
گفتنی است، هشتمین همایش سالانه همکاری حوزههای علمیه و آموزش و پرورش با موضوع تربیت اسلامی، فضای مجازی، چالشها و راهکارها با حضور بیش از 500 کارشناس صاحبنظر و اندیشمند حوزوی و دانشگاهی ائمه جمعه مراکز استانها، مدیران آموزش و پرورش، و مدیران حوزهها علمیه خواهران و برادران در روزهای 17 و 18 ا ردیبهشت ماه سال 93 در قم برگزار خواهد شد.