به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام مهدی همازاده، معاون پژوهش مدرسه اسلامی هنر، صبح امروز در این نشست، با اشاره به لزوم معرفی هنر انقلاب اسلامی، اظهار داشت: در پرداخت نظری و فلسفی و تحکیم مبانی این هنر بسیار کم کار بوده ایم.
وی، وجود هنرمندان خلاق را برای هنر انقلاب اسلامی، امری لازم و ضروری دانسته و افزود: در هنر انقلاب اسلامی، صور کلی مانند عدالت و حماسه وجود دارد و در این میان به هنرمندی خلاق نیاز است تا بتواند این حماسه و عدالت را به تصویر بکشد، البته این مسئله کاری بسیار دشوار است.
معاون پژوهش مدرسه اسلامی هنر، درباره رهیافت فلسفی در هنر انقلاب اسلامی، ابراز داشت: آراء سنتگرایان به نظرات افلاطونی باز میگردد و هنری که بخواهد در محتوا متشخص باشد، در مواجهه سنتگرایان مسکوت گذاشته میشود.
حجت الاسلام همازاده در ادامه با اشاره به سخنی از شهید مرتضی آوینی، یادآور شد: شهید آوینی میگوید "رماننویسی را نمیتوان با اسطوره پردازی قیاس کرد، چون رمان، پدیداری متفاوت با اسطورههای کهن است و به همین دلیل هنر با محتوای متشخص در نزد سنتگرایان مسکوت است".
وی پرهیز از پرداختن شعارگونه به هنر انقلاب اسلامی را ضروری دانسته و تصریح کرد: محتوای هنر انقلاب اسلامی نباید شعارگونه باشد.