شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
آیت‌الله نوری

حضرت آیت الله نوری همدانی گفتند:در شرایطی که تمامی جهان کفر و جریان تکفیری وهابیت به عنوان ابزار استکبار برای مقابله با فرهنگ اسلام ناب دست به دست هم داده اند ؛ باید نسبت به داشتن برنامه هایی درست در عرصه آموزش و تربیت کودکان و نوجوانان حساس باشیم.

به گزارش خبرگزاری حوزه، این مرجع تقلید در جمع مدیر و معاونان اداره کل آموزش و پرورش که عصر امروزدر دفتر معظم له برگزار شد، اظهار داشتند: تعلیم و تربیت از ظریف ترین و مشکل ترین کارها می باشد.

ایشان با بیان این که خداوند متعال افراد را با استعدادهای مختلف آفریده است، افزودند: وظیفه معلمان و مربیان است که این استعداد های مختلف را شناسایی و عرصه را برای فعلیت دادن به این استعداد فراهم آورند.

این مرجع تقلید خاطرنشان ساختند: نخستین گام در عرصه تعلم و تربیت شناخت افراد است و تا زمانی که این شناخت به صورت درست انجام نشود، نه تنها توفیقاتی به دست نمی آید، بلکه ممکن است جامعه را با مخاطراتی نیز همراه سازد.

ایشان وظیفه معلمان و فرهنگیان را ایجاد خلاقیت و ابتکار در دانش آموزان معرفی و عنوان کردند: سر کار داشتن با کودکان و نوجوانان و تربیت آنها کار ساده ای نیست؛ از این رو همه باید به این عرصه نگاهی جدی و خاص داشته باشیم.

حضرت آیت الله نوری همدانی با اشاره به نامه حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام خطاب به فرماندارانشان گفتند: بر اساس روایت این امام همام، مسئولان نباید حضور در پستشان را وسیله امرار معاش بدانند؛ بلکه به عنوان امانتی که در اختیارشان است آن را قلمداد نمایند و نسبت به ادای آن توجه کنند.

ایشان تصریح نمودند: خانواده ها به آموزش و پرورش اعتماد کرده و فرزندان خود را برای تربیت نزد آن می سپارند؛ شما باید نسبت به ادای این امانت به عنوان وظیفه دینی عمل کنید.

معظم له با اشاره به وجود برخی نظریه های تربیتی در محافل علمی جهان گفتند: بر اساس تعالیم دینی، انسان ها با فطرتی متمایل به نیکی ها آفریده شده اند؛ این مسئله وظیفه ما نسبت به هدایت کردن افراد به سمت کمال و خوبی سنگین تر می سازد.

ایشان در ادامه به ارگان آموزش و پرورش اشاره کردند و گفتند: نخستین مسئله در این عرصه داشتن برنامه ریزی درست و جامع است. در تنظیم برنامه درست و جامع, باید معیار و محور اعتقاد و ایمان به خاوند و تعالیم دینی باشد.

حضرت آیت الله نوری همدانی خاطرنشان کردند: در شرایطی که تمامی جهان کفر و استکبار برای مقابله با فرهنگ اسلام ناب دست به دست هم داده اند و از درون نیز جریان تکفیری وهابیت به عنوان ابزار استکبار از تمامی جریان های ضد شیعی در سراسر جهان حمایت همه جانبه می کند؛ باید نسبت به داشتن برنامه هایی درست در عرصه آموزش و تربیت کودکان و نوجوانان حساس باشیم.

ایشان با تأکید بر این که چنین برنامه ای باید با نگاه به زمان و شرایط امروزی باشد، دومین رکن تعلیم و تربیت را نقش معلم و مربی معرفی کردند و گفتند: معلمان باید بدانند که علاوه بر مطالب آموزشی که به دانش آموزان ارائه می کنند، رفتار، گفتار و علمکرد آنها نیز بر تربیت دانش آموزان تأثیر مستقیم دارد.

این مرجع تقلید به رکن تربیت پذیری افراد اشاره و تصریح کردند: باید دانش آموزان را از همان سنین کودکی با روحیه تربیت پذیربودن آشنا سازیم؛ در غیر این صورت نمی توانیم نقش زیادی در تربیت درست آنها ایفا سازیم.

خاطرنشان می شود در ابتدای این دیدار، حمید رضا شیخ الاسلام, مدیر کل آموزش و پرورش استان قم نیز گزارشی از روند برنامه های آتی در مدارس ارائه داد.

انتهای پیام// 15/ 313

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha