به گزارش خبرگزاری حوزه ازگیلان حجت الاسلام لاکانی در دیدار مدیر کل سازمان بهزیستی استان گفت: : حوزه های علمیه در تمامی عرصه های اجتماعی از ظرفیت و پتانسیل بالایی برخورداراست ومی تواند سازمان بهزیستی رادر عرصه ها یی که نیازمند فرهنگ سازی دقیق و عمیق است یاری کند .
مدیرحوزه علمیه گیلان بیان داشت: نهادینه شدن یک فرهنگ نیازمند تلاش جدی است و در صورت نهادینه شدن فرهنگ واجرائی شدن آن توسط عموم، خوشایند خواهد بود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد : نهاد روحانیت به عنوان یک نهاد فرهنگ ساز نقشی اساسی در نهادینه کردن فرهنگ در جامعه اسلامی را ایفا می کند .
حجت الاسلام لاکانی افزود: در حال حاضرشاهد تبلیغات مسموم و هدف دار در مسیر تخریب اسلام و ساحت مقدس روحانیت از طریق شبکه های ماهواره ای و ... هستیم ولی همچنان مردم ولایت مدار و فهیم جامعه اسلامی ایران تنها ملجاء و پناهگاه امن خود را در اسلام و روحانیت جستجو می کنند.
مدیرحوزه علمیه گیلان با اشاره به وجود مدارس علمیه در سراسر استان و مبلغان طرح هجرت که در اقصی نقاط استان گیلان حتی در مکانهای بسیار بد آب وهوا و صعب العبور جهت تبلیغ اسلام و آموزه های دینی حضور دارند تاکید کرد : نهادها ،ادارات ومدارس آموزش وپرورش بایستی از آنان بهره ببرند.
ضرورت حضور روحانیان درسازمان بهزیستی
آقای نحوی نژاد مدیر کل سازمان بهزیستی استان گیلان نیز با اشاره به اینکه زمینه ی کار بسیار گسترده ای برای فعالیت های معنوی روحانیت درسازمان بهزیستی وجود دارد گفت : هم اکنون در تمام جوامع بشری سلامت را به چند بخش جسمی ، روانی ، اجتماعی و معنوی تقسیم کرده اند و معتقدند که بخش معنوی نقشی بسیار اساسی در سلامت هر انسان دارد و بایستی به این بخش توجه بیشتری شود
وی افزود : متاسفانه در حال حاضربیشتر افراد مورد مخاطب ما افرادی هستند که از سطح بسیار نازل معنوی و فرهنگی برخوردارند که برای حفظ و تداوم سلامت در این بیماران نیازمند پرورش معنویت و فرهنگ دینی هستیم و با تعامل هرچه بیشتر میان روحانیت و سازمان بهزیستی شاهد تعالی دراین افراد ودرنهایت در جامعه خواهیم بود.