به گزارش خبرگزاری حوزه، این مرجع تقلید، امروز در دیدار مدير كل آموزش و پرورش استان قم با اشاره به روايتی از پيامبر اكرم(ص)، گفتند: انبيا معلم بشريّت بودند و پيامبر(ص) فرمودند ك «إنما بعثت معلماً» من براي اين برانگيخته شدم كه به مردم تعليم بدهم و معلّم آنها باشم.
ایشان با بيان اين كه معلّمي مانند بقيه مشاغل نيست، افزودند: معلّمي شغل عادي نيست، بلكه شغل انبياست. هيچ چيز بهتر از آيات قرآن و روايات اهل بيت(ع)نمي تواند مقام معلم را توصيف كند؛ آنجا كه قرآن كريم در معرّفي پيامبر(ص) رحمت مي فرمايد «هُوَ الَّذِي بَعَثَ فِي الْأُمِّيِّينَ رَسُولًا مِّنْهُمْ يَتْلُو عَلَيْهِمْ آيَاتِهِ وَيُزَكِّيهِمْ وَيُعَلِّمُهُمُ الْكِتَابَ وَالْحِكْمَةَ» يعني مقام پيامبر، مقام معلمي است و به همين خاطر معلمان عزيز بايد قدر اين شغل الهي را بدانند و متوجه باشند كه چه وظيفه بزرگي بر عهده آنها گذاشته شده است.
حضرت آيت الله صافي گلپایگانی در ادامه با اشاره به وظيفه معلمان در تربيت افراد جامعه، تصریح کردند: تربيت ديني و علمي دانش آموزان، وظيفه اصلی معلمان است و بدانند اين مسئله توفيق بزرگي است.
معظم له با اشاره به آمار دانش آموزان کشور، خاطرنشان کرد:، دانش آموزان امانتهاي مردم در دست معلمین هستند، بايد همه آنان را با راه راست، اخلاق صحيح و معارف ديني و قرآني آشنا کرد.ک
ایشان همچنین با اشاره به لزوم قدرداني همگان از مقام والاي معلمان، بيان كردند: آن طور كه بايد، قدر معلّمان در جامعه شناخته نشده است و حق آنها ادا نمي شود. مردم و مسئولان بايد قدردان اين عزيزان باشند.
این مرجع تقلید در پایان با اشاره به سابقه قم در تربيت عالمان متعهّد و ديندار، یادآور شدند: قم، شهر اهل بيت(ع) است و از ابتدا، جايگاه معلّمان متعهد و ديندار بوده و همه بزرگان و محدثان و فقهاي این شهر، معلم بوده اند و اين امر، وظيفه معلمین را سنگين تر مي كند.