به گزارش به گزارش خبرگزاری حوزه از قزوین، اولین جلسه هم اندیشی امناء امامزادگان و بقاع متبرکه استان قزوین با مرتضی روزبه، استاندار قزوین، امروز در سالن جلسات استانداری با حضور حجت الاسلام مصطفی نوروزی مدیر کل اوقاف و امورخیریه استان قزوین و معاونین استاندار و مدیران شهری برگزار شد.
حجتالاسلام مصطفی نوروزی، مدیر کل اوقاف و امورخیریه استان قزوین در این جلسه گفت: 264 امامزاده در سطح استان قزوین وجود دارد که در شهرستانهای مختلف پراکنده شده و مردم از نعمت وجودی آنان بهرهمند میشوند.
وی بیان کرد: در ایام نوروز 93 ، مسافران که از نقاط مختلف کشور به استان قزوین سفر کرده بودند، از بین مکانهای گردشگری استان بیشترین بازدید را از بقاع متبرکه استان داشتند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین اضافه کرد: این آمارها نشان میدهد که از ظرفیتهای خوبی در حوزه گردشگری مذهبی برخورداریم که باید به نحو مطلوب استفاده شود.
حجت الاسلام نوروزی، ادامه داد: به دلیل شرایط موجود در ایام نوروز 50 درصد توان خود را در بقاع متبرکه استان به کار گرفتیم که از این ظرفیت در طول سال میتوان بهرهمند شد.
وی بیان کرد: امروزه مهمترین پایگاههای فرهنگی جامعه امامزادگان هستند که از این ظرفیت باید به نحو مطلوب استفاده شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین با تاکید بر وجود امام زادگان به عنوان پتانسیلی مهم برای تبلیغ دین گفت: نباید از از پتانسیل گردشگری مذهبی کشور غافل شویم.
وی، با اشاره به اهمیت اجرای پروژههای عمرانی در بقاع متبرکه بیان کرد: یکی از دغدغههای جدی که در مورد بقاع متبرکه وجود دارد، مسائل عمرانی این اماکن مقدس است.
حجت الاسلام نوروزی عنوان کرد: اگر بخواهیم در فعالیتهای فرهنگی که در بقاع متبرکه انجام میشود موفق عمل کرده و منویات رهبری در این خصوص تحقق یابد، باید زیرساختهای عمرانی مناسبی در بقاع متبرکه داشته باشیم.
وی تصریح کرد: اگر بقاع متبرکه از زیرساختهای عمرانی مناسب برخوردار نباشد، منویات رهبری در خصوص تبدیل شدن بقاع متبرکه به قطب فرهنگی محقق نمیشود.
مساجد قزوین از کمبود اعتبار رنج می برد
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین با اشاره به کمبود اعتبار مساجد استان گفت: در حال حاضر در سطح استان قزوین یک هزار و 400 مسجد وجود دارد که اگر قرار باشد به هر یک از آن مساجد به صورت سالانه یک میلیون تومان اعتبار اختصاص یابد، در مجموع یک میلیارد و 400 میلیون تومان اعتبار نیاز است.
حجت الاسلام نوروزی افزود: این در حالی است که سال گذشته کل اعتباراتی که برای مساجد استان در نظر گرفته شده بود کمتر از 200 میلیون تومان بود و جوابگوی مشکلات مالی مساجد نیست.