به گزارش خبرگزاری حوزه در اهواز، بیست و نهمین شماره از ماهنامه روضه با موضوع «اعتکاف» و «وظایف نهاد هیأت در پیاده سازی شعار سال93» در 16 صفحه رنگی چاپ و منتشر شد.
بر اساس این گزارش، در صفحه نخست این ماهنامه در صفحه ای با عنوان روی خط روضه آخرین اخبار مذهبی و اخباری از هیأت های سراسر کشور به چاپ رسیده است.
قابل ذکر است، در بخش مناسبت ها که در صفحه سوم این ماهنامه به چاپ رسیده، اعمال، ادعیه و دعاهای وارده در مناسبت های مختلف ماه های رجب و شعبان به چاپ رسیده است.
همچنین در بخش مصاحبه اختصاصی بیست و نهمین شماره از ماهنامه روضه مصاحبه ای با حجت الاسلام و المسلمین مؤمنی به چشم می خورد که در آن به فرهنگ سازی در هیأت ها پرداخته شده که در بخشی از آن می خوانید: موثرترین عاملی که در مقابل این قتل عام فرهنگی قرار گرفته هیئات مذهبی هستند؛ از این رو دشمن اتاق فکری را با هدف کم کردن آثار و برکات هیئات مذهبی راه اندازی کرده است.
به پاس آیت اللهی که هنوز جوان است عنوان یادداشتی از ارسلان ظاهری است در صفحه گزارش این شماره از ماهنامه روضه پیرامون شخصیت آیت الله موسوی جزایری چاپ شده است.
بنا بر این گزارش، صفحه ششم این شماره از نشریه روضه به زبان عربی چاپ شده و در آن مطالبی از جمله شعر، سخنان رهبری به زبان عربی و مطلبی پیرامون ولادت امیرالمؤمنین در کعبه اپ شده است.
اینفوگرافی مساجد میزبان اعتکاف شهرستان اهواز مطلبی است که در صفحه هشتم بیست و نهمین شماره از ماهنامه روضه به چشم می خورد.
همچنین در بخش یادداشت این شماره از نشریه روضه مطلبی با عنوان« برانگیختن عواطف مقدمة خردورزی است»به قلم استاد محمد رضا سنگری به چاپ رسیده است که در بخشی از آن می خوانید: بستری که مداح انتخاب میکند باید بستری باشد که در آن از عاطفه آغاز و به معرفت ختم شود و این سیر را طی کند. ارزش این کار از ساعتها سخن بلیغ و فصیح بیشتر است. به زبان دیگر، اعتبار کار مداحی از اهل منبر بیشتر است.
قابل ذکر است، در صفحه هنرآئینی گفت و گویی با علیرضا قزوه، با عنوان «شعر دینی ما به امام زمان(عج) وصل است» به چشم می خورد.
گفتنی است، بیست و دومین شماره ماهنامه روضه با صاحب امتیازی گروه فرهنگی، هنری روضه اهواز، سردبیری مرتضی جعفرزاده و مدیر مسؤولی حجت الاسلام میلاد عچرش در 16 صفحه رنگی چاپ و منتشر شده است.