شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
خبر گزاری حوزه

روز دوشنبه یکی از مراجع تقلید با تاکید بر لزوم مقابله جدی با هجمه های گسترده رسانه ای و ماهواره ای علیه تشیع تصریح کردند: «امروزه شاهد هجوم عجیبی علیه تشیع هستیم به طوری که 40 شبکه ماهواره‌ای به زبان فارسی علیه مکتب اهل بیت(ع) در حال تبلیغ هستند.»

نگرانی آیت الله العظمی جعفر سبحانی در جمع اعضای انجمن حامیان توسعه حوزه‌های علمیه ، البته دغدغه ای است دیرپا در بدنه حوزه های علمیه شیعه که به طور خاص به اَنحای گوناگون در کلام امام و رهبری و مراجع عظام تقلید نمود و جلوه ای بارز داشته است.

اگر اشتباه نکنم سال گذشته بود که یکی از خبرگزاری های مطرح خبر داد؛ "روزانه بالغ بر 50 میلیون کلمه خبری علیه تشیع در فضای مجازی و ماهواره ها منتشر می شود"

این دست آمار و اخبار ، تصدیقی بر این حقیقت است که جنگ تمام عیار دنیای غرب با هدایت اتاق فکری صهیونیستی علیه اسلام به ویژه مذهب حقه تشیع، بسیار جدی تر ، گسترده تر و در عین حال پیچیده تر از آن است که بخواهیم بی تفاوت و یا کم تفاوت از کنارش بگذریم و خود را سرگرم امور جاری اقتصادی و سیاسی و ... کنیم.

این حجم گسترده از بمباران خبری و رسانه ای در راستای هدف کلان شیعه هراسی ، برای ما به ویژه در سالی که نام آن اشاره ای صریح به لزوم کار فرهنگی جهادی دارد، اهمیتی خاص دارد.

در چنین وضعیتی به جای آن که از توان اندک رسانه های شیعی – به نسبت عِده و عُده ی توان و یارگیری دشمن- در راستای مقابله هوشمندانه بهره گیری شود، متاسفانه گاه مشاهده می شود که برخی رسانه ها و شبکه های شیعی- البته عموماً مستقر در خارج از کشور- خواسته یا ناخواسته در مسیر اهداف دشمن و در کلان نقشه و برنامه فتنه مذهبی گام برمی دارند  و به جای هدف قرار دادن و خنثی سازی توطئه های آمریکایی، صهیونیستی بر طبل اختلافات مذهبی در دنیای اسلام و حتی جهان شیعی می کوبند.

شکی نیست که امروز دشمن به درستی دریافته که جدالش با اسلام ناب محمدی(ص) تنها در اسلام شیعی خلاصه می شود و اینجاست که تاسف باید خورد که چرا با این وجود برخی از صاحبان رسانه در جهان تشیع بی توجه به عمق نگاه راهبردی و شیطنت آمیز دشمن، خود به عامل اختلاف و گرفتاری بدل شده اند و در پایتخت روباه پیر و یا دیگر نقاط ، آن گونه رفتار می کنند که نه مصلحت امروز اسلام و شیعه اقتضا می کند و نه عقل و اخلاق می پسندد.

از این منظر به اعتقاد نگارنده در چنین شرایطی ضمن آن که باید برای رفع مظلومیت شیعه در آیینه رسانه چاره ای کارآمد اندیشید، می بایست برای برخی شبکه های ماهواره ای و سایت های مطرح اینترنتی که به نام شیعه اما به کام دشمنان شیعه عمل می کنند، فکری کرد.

بی تردید چنانچه همه توان ما در راستای مقابله با جنگ نرم فرهنگی که دشمن علیه نظام اعتقادی و ارزشی ما به راه انداخته متمرکز گردد ، نتیجه و خروجی کار بسیار بهتر و اثربخش تر از اکنون خواهد بود.

البته از این نکته امیدوار کننده نیز نباید چشم پوشید که با وجود همه دشمنی ها و برنامه ریزی های طولانی مدت و پرهزینه علیه تشیع و مرزهای اعتقادی آن ، شیعه بازهم در دنیا در جذب دل های مشتاق و جویای حقیقت، بیشترین توفیق را در میان همه مذاهب دارد و این مهم حاصل نشده و نمی شود مگر در پرتو عنایات الهی و ادعیه خیر حضرت بقیه الله الاعظم(عج) در حق شیعه و شیعیان.

به راستی اگر بخواهیم چرایی چنین تهاجم نابرابری از سوی غرب و جبهه ضد اسلام را رمزیابی کنیم، باید سخن معروف فرانسیس فوکویاما را بار دیگر مرور کنیم که گفت: «شیعه پرنده‌ای است که افق پروازش خیلی بالاتر از تیر‌های ماست. پرنده‌ای که دو بال دارد، یک بال سبز و یک بال سرخ، بال سبز این پرنده مهدویت و عدالت‌خواهی و بال سرخ او، شهادت‌طلبی است که ریشه در کربلا دارد. این دو بال شیعه را فنا ناپذیر کرده است.»

این فنا ناپذیری که بر لسان امثال فوکویاما جاری می شود چیزی نیست جز وعده الهی و البته تحقق این وعده نیازمند احساس تکلیف مضاعف هر شیعه ای – به خصوص صاحبان رسانه و فعالان رسانه ای دغدغه مند، متخصص و متعهد-  در این کارزار نرم فرهنگی و اعتقادی است.

سید محمد مهدی موسوی

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha