حجت الاسلام سعید حصاری، در گفتگو با خبرنگار سرویس استانهای خبرگزاری حوزه با تاکید بر جایگاه مشاوره در اسلام اظهارداشت: دراین اینکه مشورت از اصول اساسی اسلام است شکی نیست، اما باید این امور را از اهالی فن و افراد توانمند و کارشناسان دینی دریافت کنیم.
وی با تاکید براینکه مشاوره عرصه ای وسیع است، افزود: آنچه ما در کار طلاب با آن مواجه هستیم مشاوره هایی در خصوص مسایل تحصیلی، تهذیبی، خانوادگی و دیگر مسایل مربوط به طلاب است.
این مشاور حوزوی، در خصوص مسایل تهذیبی گفت: حرکت در مسیر طلبگی امری ساده نیست بلکه باید به خودسازی و ترک گناه اهتمام جدی داشت که اگر این دومهم محقق گردد طلبه موفق خواهد شد.
وی در خصوص مسایل تحصیلی نیز ابرازداشت: تحصیل در حوزه امری زمان بر است لذا طلاب باید از همان ابتدا با هدف و انگیزه لازم وارد حوزه شوند چرا که اگر اینگونه نشود ممکن است در بین مسیر بی انگیزه شده شوند.
حجتالاسلام حصاری، تاکید کرد: ترسیم آیندهای روشن از طلبگی و مطالعه زندگی بزرگان دینی از جمله راهکارهایی است که در این مسیر می تواند طلاب را کمک کند؛ از طرفی اساتید هم در ابتدای دروس خود باید در مورد اهداف و آینده طلبگی و نقش تاثیر گذار آنان در عصر کنونی توضیحاتی را به دانش پژوهان ارائه دهند .
وی با تاکید براینکه ما در هر حوزه علمیه هر استانی نیازمند یک مرکز مشاوره اسلامی هستیم، در خصوص مهم ترین وظایف طلاب خاطرنشان ساخت: امروز طلاب در مرحله اول باید یک خودشناسی از خود داشته و با شناسایی نقاط قوت و ضعف خود بتوانند برنامه ریزی خوبی برای آینده تحصیلی تنظیم نمایند .
مشاور معاون تهذیب حوزههای علمیه سراسر کشور، بالا بردن انگیزه طلبگی با استفاده از مطالعه سبک زندگی علمای سلف ، تحصیل همراه با تهذیب،استفاده از فرصت جوانی برای مطالعه و احترام به اساتید را از دیگر مواردی عنوان کرد که طلاب باید به آن اهتمام داشته باشند .
انتهای پیام 18/313