به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین محسن قرائتی، صبح امروز در جمع طلاب و دانشپژوهان خواهر جامعةالزهرا(س) قم، به تبیین اهمیت تبلیغ برای آنان پرداخت و گفت: در قرآن مجید علوم به سه دسته تقسیم شده است، علم مفید، علم غیر مفید و علمی که نه فایده دارد و نه ضرر.
وی ادامه داد: همه ما باید تلاش کنیم که تنها علم مفید را به جامعه و مردم منتقل دهیم، چرا که بسیاری از علومی که خوانده میشود، واقعا ضروری نیست و مشکلی از جامعه و دین و دنیای مردم را حل نمیکند.
رئیس ستاد اقامه نماز در ادامه با انتقاد از گسترش بدحجابی در جامعه مردم، بر لزوم ارشاد و راهنمایی بانوان تاکید کرد و ابراز داشت: بدحجابی مضرات زیادی برای جامعه دارد و افزایش گناه و فساد یکی از ثمرات آن است. بانوان باید با الگو گرفتن از مکتب حضرت زهرا(س) و حضرت زینب(س) به حجاب روی آورند.
حجت الاسلام والمسلمین قرائتی با اشاره به بالا رفتن سن ازدواج، یادآور شد: دختران و پسران به خاطر تحصیل و مشکلات اقتصادی از ازدواج که هر انسانی است، دوری میکنند و این مسئله آسیب های فراوانی به همراه دارد.
وی در ادامه با اشاره شیوههای کلاسداری در عرصه تبلیغ دین، گفت: در امر کلاسداری باید از تمثیلها استفاده کرد تا مطلب شیرین و روان برای مخاطب گفته شود و همچنین استفاده از خنده و بیان نکات حکیمانه بسیار مناسب و ضروری است، چرا که قرآن در کنار گریه، خنده را نیز آورده است.
رئیس ستاد اقامه نماز در توصیه ای به بانوان طلبه خاطرنشان کرد: باید یک دوره فشرده مهدویت و یک دوره شیوه های آشنا سازی نسل جوان با نماز را بگذرانید، چرا که اگر مردم به نماز روی آورند، از انجام بسیاری از گناهان به طور خودکار دوری میکنند.
حجتالاسلام و المسلمین قرائتی در پایان بر ترویج معارف اهل بیت(ع) تاکید کرد و گفت: انسان نباید در امر دینداری از کنایهها و متلکهای دیگران هراس داشته باشد، بلکه باید به وظایف و تکالیف شرعی خود به خوبی عمل کند.