حجتالاسلام امیدیان، در گفتگو با خبرنگار حوزه در خرمآباد، با اعلام اینکه از مجموع54 موسسه قرآنی در استان لرستان تنها دو نفر از مدیران و مجریان موسسات قرآنی، روحانی، هستند گفت: با توجه به ضرورت ارتباط بین موسسات قرآنی و روحانیون میطلبد که طلاب به عنوان ارکان اصلی تشکیل دهنده موسسات قرآنی حضور جدی در این عرصه داشته باشند.
وی افزود: با توجه به رسالت روحانیون در ترویج فعالیتهای قرآنی در این موسسات، حضور کمرنگ آنها به عنوان خلا بزرگی در عرصه های قرآنی است که باید در این زمینه اقدامات موثری انجام گیرد.
مدیر عامل موسسات مردمی قرآن کریم در لرستان، تصریح کرد: از 54 موسسه قرآنی در استان 51 موسسه از سازمان تبلیغات و سه موسسه از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز دریافت کردهاند.
حجتالاسلام امیدیان خاطرنشان کرد: در زمینه حمایت از موسسات قرآنی باید به صورت جدی، دستگاههای مرتبط با امور قرآنی وارد عمل شوند و با مدیریت جهادی ظرفیت تخصصی موسسات قرآنی را افزایش دهند.
وی با تاکید بر استفاده از ظرفیتهای مردمی برای تشکیل و افزایش موسسات قرآنی، خاطرنشان کرد: سال گذشته نزدیک به ششصد کلاس علی رغم مشکلات مالی برای موسسات قرآنی تشکیل شد که امیدواریم با افزایش اعتبارات در راستای حمایت خانهها و موسسات قرآنی گام بلندی در جهت نهادنیه کردن فرهنگ قرآنی در جامعه برداشته شود.