یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
حجت‌الاسلام بهشتی‌نژاد

حجت الاسلام بهشتی نژاد گفت: باید سعی کنیم جشن های ما نیز هدف دار باشد و در کنار پرچم‌های زیبا، شعارها و آذین بندی‌های زیبا و برافراشته شده، بار معرفت را نیز در جامعه تقویت کنیم.

حجت‌الاسلام سید حسین بهشتی‌نژاد در گفتگو با خبرنگار حوزه در اصفهان به مناسبت میلاد امام زمان (عج) و نیمه شعبان با اشاره به اینکه انتظار سازنده باید پویا باشد، اظهار داشت: انتظاری سازنده و پویا است که فرد و جامعه را به تحرک، سازندگی و تعهدآفرینی وادار کند به گونه ای که عملکرد هر روز افراد نسبت به روز قبل متفاوت و  با ارزش تر باشد.

وی با اشاره به اینکه مطابق آموزه های ائمه، فردی که دو روز وی مساوی باشد مغبون شمرده شده است، گفت: بنابراین  افراد جامعه ای که بخواهند برای گسترش عدل به پا خیزند و آن را جایگزین ظلم و ستم مستکبران جهانی کنند باید تلاش بی وقفه ای داشته باشند و آمادگی‌های لازم برای رسیدن به اهداف و برپایی یک جامعه اسلامی را به دست آورند.

مدیرکل دفتر تبلیغات اسلامی استان اصفهان  با اشاره به روایتی از امام رضا (ع) در این زمینه تاکید کرد: ایشان می فرمایند که "انتظار فرج نزد ما پایداری و مقاومت در برابر دشمنی ها و ستم ها و مصاحبت زیبا با همسایگان، اعطای خوبی ها به همگان، پند دادن به دیگران و نصیحت و مهربانی نسبت به انسان های مومن است که چنین انتظاری افضل اعمال است."

وی با بیان اینکه برترین مفهوم انتظار را می توان در آموزه های ائمه، اطهار جست و جو کرد، گفت: در روایاتی از امامان معصوم (ع) از انتظار با نام «افضل الاعمال» یاد شده است که حالت روحی برخاسته از معرفت  را شامل می شود که البته در ادامه به اقدام و عمل ختم می شود.

بهشتی نژاد به بیان مثالی در زمینه انتظار پرداخت و ابراز داشت: هر چه انتظار انسان  برای رسیدن مسافرش شدیدتر و آمدنش نزدیک تر باشد خواب از سر انسان می پرد؛ انتظار فرج نیز حالتی است نفسانی و آمادگی بدون خواب غفلت برای  کسی که انتظارش را می کشیم و هرچه که محبت و دوستی  با یار بیشتر باشد انتظار شدیدتر و مهیا کردن ملزومات برای وی بیشتر می شود.

وی اضافه کرد:  از این رو  مومنی که منتظر ظهور امام زمان (عج) است در پرهیز از گناه، تهذیب نفس و کسب خصلت های پسندیده می کوشد و هر چه مشتاق تر باشد این تلاش بیشتر و بیشتر می  شود.

مدیرکل دفتر تبلیغات اسلامی استان اصفهان در ادامه با اشاره به اینکه تمام معارف اسلامی در وجود  امام زمان (عج) نهادینه شده است، گفت:  حلاوت  آموختن معارف مهدویت به دلیل  برخی از مسائل منحصر به فردی همچون غیبت امام عصر(عج) است  و این معارف  به دنبال این است که آینده ای را برای جامعه ترسیم کند که عدالت مطلق در جامعه محقق شده است.

وی در پایان با اشاره به لزوم برگزاری جشن های بزرگ برای میلاد تنها منجی بشریت تصریح کرد: البته باید سعی کنیم جشن های ما نیز هدف دار باشد و در کنار پرچم‌های زیبا، شعارها و آذین بندی‌های زیبا و برافراشته شده، بار معرفت را نیز در جامعه تقویت کنیم تا شیرینی این جشن در بطن جامعه نیز نفوذ کند.

 

 

 

 

 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha