شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
حجت‌الاسلام حسین منیری

مدیر مدرسه امام صادق(ع) نقده گفت فعالیت حوزه های علمیه و تلاش طلاب در شهرهای مرزی مانند پاسداری مرزبانان فرهنگی از باورهای دینی و جلوگیری از آسیب‌های جنگ نرم، است که تقویت این پایگاه‌های ارزشمند نیازمند پشتیبانی از، مسئولین اجرایی است.

حجت الاسلام حسین منیری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در ارومیه، با بیان تاریخچه شروع به فعالیت مدرسه امام صادق(ع) نقده افزود: این مدرسه فعالیت حوزوی خود را از سال 73 با تربیت و آموزش 35 طلبه آغاز کرد.

وی روند روبه رشد حوزه علمیه نقده را امیدبخش و پویا عنوان کرد و افزود: استقبال و رغبت جوانان برای تحصیل در مدارس حوزوی مطلوب است چنانکه امسال بیش از 130 نفر از جوانان جهت فراگیری امر تحصیل در آزمون ورودی شرکت داشتند که امسال به دلیل عدم ظرفیت جذب و پذیرش تنها قادر به جذب 30 طلبه خواهیم بود.

*امکانات آموزشی پاسخگوی استقبال جوانان نیست

مدیر مدرسه امام صادق(ع) نقده با اشاره به آمار طلاب در این شهرستان افزود: امروز بیش از 100 طلبه در سطح یک این مدرسه مشغول فراگیری علوم دینی هستند که با مرتفع شدن مشکلات آموزشی زمینه را برای تحصیل در سطوح بالاتر طلاب مهیا خواهیم ساخت.

حجت الاسلام منیری همکاری سازمان اوقاف با حوزه علمیه را عامل موثر و ضروری در رفع مشکلات آموزشی عنوان کرد و افزود: کمبود فضای آموزشی یکی از مشکلات عدم پاسخگویی به اشتیاق جوانان جهت تحصیل در مدارس علمیه است.

*طلاب، جهادگران عرصه دین و عمل هستند

وی مصون نگاه داشتن قشر جوان از هجمه های فرهنگی و بصیرت دهی به جامعه را در سایه تامین و حمایت مالی و معنوی از حوزه های علمیه دانست و تصریح کرد: ترویج آموزهای دینی و استحکام بخشی به بدنه اعتقادی جامعه بایستی با همیاری و مساعدت های مسئولین در راستای تحقق نیازهای جدی و ضروری مدارس علمیه صورت پذیرد.

وی نشر معارف و علوم دینی در شهرهای مرزی را در راستای تقویت پایه های اعتقادی مردم ضروری عنوان کرد و اذعان داشت: فعالیت حوزه های علمیه و طلاب در شهرهای مرزی مانند پاسداری مرزبانان فرهنگی از باورهای دینی و جلوگیری از آسیب های ره آورد جنگ نرم است که تقویت این پایگاه‌های ارزشمند نیازمند پشتیبانی مسئولین اجرایی است.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha