حجت الاسلام والمسلمین موسایی در گفتگو با خبرنگار سرویس استانهای خبرگزاری حوزه با اشاره به اهمیت حضور روحانیون در مناطق محروم اظهارداشت: یکی از رسالت های اصلی طلاب پس از فراگیری جدی علوم دینی، نشر آموخته های خود مخصوصا در مناطق محروم و پاسخ به سئوالات شرعی آنها است.
وی با اشاره به ضرورت حضور طلاب در استان هرمزگان و نیاز شدید استان به حضور مبلغان افزود: هرمزگان ازجمله استانهای محروم کشور است که به شدت کمبود روحانیون در آن احساس می گردد و روحانیون باید به این موضوع اهتمام داشته باشند.
معاون تبلیغ حوزه علمیه هرمزگان، با بیان اینکه هم اکنون 107 مبلغ در قالب طرح هجرت بلند مدت در نقاط مختلف استان به تبلیغ مشغول هستند، گفت: این تعداد مبلغ جوابگوی نیازهای استان و درخواست های مردم نیست حتی در 50 روستای استان هم خانه عالم ساخته شده ولی روحانی برای حضور در این خانه ها نداریم.
وی با اشاره به ترکیب جمعیتی شیعه و سنی در این استان، تصریح کرد: با توجه به این مهم ما شاهد، سرمایه گذاری استکبار جهانی و دشمنان اسلام برای ایجاد تفرقه هستیم که این اقدامات درعمل با گسترش فعالیتهای وهابیت، سلفی ها، فرقه اسماعیلیه، سوفی گری، مسیحی و بهائیت نمود پیدا می کند.
این استاد حوزه، تاکید کرد: هرچند ما بیشتر مراکز و نقاط حساس استان را از لحاظ مبلغ تامین کرده ایم و لی با این حال هم اکنون نیاز مبرم به حضور 150 مبلغ توانمند در استان داریم.
وی تصریح کرد: البته در زمینه تربیت طلاب بومی نیز در استان بسیار تلاش شده است با این وجود هم اکنون فقط 1500 طلبه در کل استان مشغول فراگیری فقه شیعی هستند و در همین استان بیش از 10 هزار طلبه اهل سنت مشغول فراگیری علوم دینی هستند.
حجت الاسلام و المسلمین موسایی،گفت: در خصوص این کمبود روحانی بارها با مرکز مدیریت حوزههای علمیه هم مکاتبه شده است که امیدواریم دراین خصوص بتوانیم اقدام موثری انجام داده و به نیاز مردم پاسخ دهیم.