به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام علیرضا افشاری مقدم با اشاره به ویژگی های اساسی مربی کودک و نوجوان اظهارداشت: داشتن شور و نشاط، اجرای بازی های فکری و تحریک هیجان، رفتارهمراه با هیجان و مهربانی و برخورداری از سعه صدر از ویژگی های بارز مربیان کودک و نوجوان است.
وی با بیان این که اگر کار با کودک را بلد نیستید با بچه ها بازی نکنید افزود: نقش بازی های اسلامی در ارائه مفهوم وجوب وجود امام معصوم علیه السلام تاثیربسزایی دارد .
این مربی کودک و نوجوان خاطرنشان کرد: خیلی از آیات قرآن را می توان با بازی به بچه ها آموزش داد.
حجت الاسلام افشاری مقدم در ادامه به انواع بازی ها اشاره کرد و گفت: بازی های مار و پله ، بگرد و پیدایم کن، مسابقه قدم به قدم، روش مسابقه قرآنی ،آموزش فعال سوره های قرآنی ،آشنایی با ترجمه و تفسیر به صورت تک برگ، پرده خوانی از بازی های است که مربیان می توانند برای تثبیت آیات و روایات را در اذهان کودک ایجاد کرد.
درادامه جلسه حجت الاسلام جلیلی مسئول نظارت و بازرسی معاونت تبلیغ استان قم مهمترین دستاوردهای این کارگاه را فراگیری روحانیون با شیوه هایی صحیح بازی با کودکان، ارائه آموزش فعال سوره های قرآنی؛ با روش های مختلف مانند داستان، بازی، کاردستی، نمایش خلاق، نقاشی، رنگ آمیزی و ... به کودکان آموزش می دهد مثلا آیه «و بالوالدین احسانا»و آشنایی با ترجمه و تفسیر به صورت تک برگ و همچنین روش پرده خوانی مباحث مختلف دینی را اعم از احکام، اعتقادات، کتب شهید مطهری، کتب شهید دستغیب، تفسیر آیات به صورت تصویری بر روی پرده متحرک نمایش می دهند.
وی مهمترین منابع مربیان کودک را ، حکمت نامه کودک از آیت الله ری شهری، آموزش مفاهیم دینی همگام با روانشناسی رشد ،دوست من قرآن شامل150بازی قرآنی، آیه های نور و سرگرمی های قرآنی ذکر کرد.
خاطرنشان می شود این کارگاه آموزشی از سوی معاونت تبلیغ وآموزش های کاربردی حوزه علمیه ، اداره کل اوقاف، اداره کل تبلیغات اسلامی ، کانون های مساجد،جامعه مدرسین و اداره کل ارشاد استان قم برگزار گردید.
انتهای پیام 16/313