یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
حجت الاسلام كاظمي

دانش پژوهان رشته تبليغ مدرسه علميه عالي نواب از سال اول تحصيل براي كارآموزي به سفر عمره اعزام مي‌شوند و در سال‌هاي بعد، برنامه اعزام به خارج خواهند داشت.

مدير مدرسه علميه عالي نواب در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري حوزه در مشهد، با بيان اين مطلب كه حوزه علميه مشهد از قديم در زمينه تربيت سخنران، منبري و تبليغ موفق بوده و شخصيت‌هاي بزرگي را معرفي كرده است، گفت: معروف است كه مشهدي‌ها در زمينه تبليغ قوي هستند و اميدواريم اين جايگاه با ايجاد بسترهايي مانند رشته تبليغ، پررنگ‌تر شود.

حجت الاسلام كاظمي، با اشاره به اين كه در حدود 2 سال پيش در جلسه‌‌اي كه بين مدير اجرائي حوزه علميه خراسان و بعثه مقام معظم رهبري در امور حج و زيارت، به منظور ايجاد رشته تبليغي با گرايش حج و زيارت برگزار شد، گفت: در اين نشست نياز به روحانياني توانمند و كارآمد براي استفاده در فرصت حج مطرح شد كه بتوانند با دانش و اطلاعات معارفي، كلامي، فقهي، تاريخي، مهارتي سخنوري و نيز توان پاسخ‌گويي به شبهات، به عنوان مبلغاني در امور حج و زيارت فعاليت كنند.

وي افزود: لازمه اين كار ،برنامه ريزي اساسي و زيربنايي براي ايجاد رشته درسي در حوزه علميه بود كه مدير اجرائي حوزه علميه خراسان ،مدرسه علميه عالي نواب را براي اين اقدام پيشنهاد دادند و از آن پس مواد، عناوين و سرفصل‌هاي درسي اين رشته در نشست‌هاي متعدد با كارشناسان بررسي شد.

مدير مدرسه علميه عالي نواب با اشاره به جذب نخستين گروه دانش پژوه در اين رشته در سال تحصيلي 92-93، خاطر نشان كرد: طلاب اين رشته در 6 محور كلامي، تاريخ اسلام، تاريخ و معرفي اماكن، مهارت نظري و عملي تبليغ، آشنايي با زبان‌هاي خارجي به ويژه عربي و كارورزي تحصيل مي‌كنند.

حجت الاسلام كاظمي يادآور شد: براي دانش پژوهان اين رشته مشوق‌هايي از سوي بعثه مقام معظم رهبري   در نظر گرفته شد كه يكي از آن‌ها اعزام طلاب اين رشته از همان سال اول ورود به عنوان مدير فرهنگي است.

وي اعزام به حج بدون آزمون از سال دوم و سوم تحصيل در اين رشته و هماهنگي با سازمان فرهنگ و ارتباطات براي اعزام تبليغي به خارج از كشور را از ديگر مشوق هاي رشته تبليغ در اين مدرسه نام برد و در همين راستا اعلام كرد: رشته تبليغ با گرايش حج و زيارت از اوايل امسال با پيشنهاد تعدادي از اساتيد به رشته تبليغ تغيير نام داد تا در اين زمينه گستره فعاليت بيشتري ايجاد شود كه اين كار با موافقت بعثه و رايزني با سازمان فرهنگ و ارتباطات انجام شده است.

مدير مدرسه علميه عالي نواب اضافه كرد: رشته تبليغ بعد از رشته فقه قضائي به عنوان دومين انتخاب متقاضيان ورود به اين مدرسه است كه در پذيرش براي سال آينده تحصيلي بيش از 100 نفر درخواست تحصيل در اين رشته را داشته‌اند.

وي در ادامه با بيان اين كه در سال گذشته با طرحي موافقت شد كه در آن فارغ التحصيلان ديگر رشته هاي اين مدرسه بتوانند بدون آزمون به عنوان روحاني كاروان با گذراندن آموزش‌هاي ويژه حضوري و غيرحضوري در چرخه تبليغي روحانيان حج و زيارت قرار گيرند.

حجت الاسلام كاظمي با تاكيد بر اهميت حضور روحانيوني توانمند و تاثيرگذار در فرصت گران‌بهاي حج و زيارت عتبات عاليات، تصريح كرد: مهمترين نكته اين است كه ارتباطي قوي بين مردم و روحاني كاروان ايجاد شود و سبك زندگي آنان با توجه بيشتر به مسائل ديني ارتقاء يابد.

وي با اشاره به طرح‌ها و برنامه‌هاي آتي اين مدرسه براي رشد و تقويت كيفي و استفاده طلاب اين رشته از نظر علمي و عملي به منظور تربيت مبلغاني بنام، موفق و تاثيرگذار، ابراز داشت: بنا داريم تا براي اين رشته در سطح چهار، گرايش هايي مانند كودك، رسانه، اماكن زيارتي و ... را ايجاد نماييم كه اين امر در حال بررسي كارشناسانه است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha